Ruoka ja jälkkäripostaus

Hyvää alkanutta tiistaita kaikille (tai joillekin se saattaa olla jo hyvässäkin vauhdissa, itse heräilin tunti sitten vasta mikä hieman harmitti, kun olisi ollut kaikkea tekemistä aamulla) tai ainakin olisi ehtinyt paremmin, noh huomiselle kello soimaan kymppiin viimeistään ;)

Tässä postauksessa tulee varmaan sellainen kuva, etten ole muuta tehnytkään kuin syönyt eilisen aikana mikä on oikeastaan totta; oli pitkä ja rentouttava vapaa päivä ilman menoja, joten ehdin hyvinkin pyöräyttää pääruoan lisäksi vielä jälkkärinkin!

Elikkä pääruoka for yesterday; kana - vuohenjuustopasta, koristeltu rucolalla
 Dessert : Cupcakes , vaaleanpunaisia sellaisia!





 Tässä reseptissä ei ollut mitään vaativaa; taikinaan tuli margariinia, sokeria, kolme kananmunaa ja leivinjauhetta, jotta taikina lähti kohoamaan.

Kuorrutukseen vain tomusokeria, myös margariinia, vanilliini sokeria, vehnäjauhoja ja punaista elintarvikeväriä. Toki sen saa valita oman maun mukaan; vaikka sinistä jos niin haluaa, mielestäni nämä vaaleanpuaniset ovat kivemman värisiä syödä:> päälle hieman sydänrakeita!

Näitä olisi oikeastaan pitänyt leipoa jo ystävänpäivänä:> Tuo vaaleanpunainen kuorrute oli hyvää tai melkein parempaa sellaisenaan, ilman muffinia:) Cupcakesien teossa on yleisesti vain mielikuvitus rajana - niitä voi valmistaa mihin juhlaan tahansa, oransseja halloweenina yms. ja koristella vaikka näyttävillä karkeilla. Ne on lähtöisin amerikasta, jossa niitä saa vaikka minkä näköisinä. Seuraavaksi pitäis testata macaron-leivosten tekoa, se näytti jo hieman vaativammalta joten niissä on hieman haastetta:>
Hauskaa tiistaita!
.Nina

Kommentit