weekdays and some fashiontips for holiday

Huh pientä bloggaus breikkiä on tällä viikolla tullut vietettyä; yksinkertaisesti ajan puutteessa mut im back ! :) paljon on tullut tehtyä ja vaikka viikkopäivät on mennyt lähinnä töissä on vapaa- aikakin täyttynyt mukavasti ohjelmalla. Yritän saada aikaan kelpoa tekstiä, väsy on niin kova että saattaa irtoa jotain outoa höperrystä kylläkin! Puolet postauksesta tein yöllä ja puolet nyt tänään perjantaina.
Viikonloppuna, tarkemmin huomenna aamupäivällä im off to Jyväskylä with train, for a friend's little-christmas party up there;) (suomennos pikkujoulujuhlat:D) It will be a lot of fun !

Tiistaina käytiin uudessa , lokakuussa porvooseen avatussa Wanha Apoteekki ravintolassa syömässä burgerii=hyväää:> Paikka kuuluu S-ketjuun ja löytyy Tampereelta jo Oulustakin. Porvoon Apoteekki oli nimensä mukaisesti sisustettu, ripauksen askeettista ja paljon harmaata mutta kynttilänvalo teki siitä viihtyisän:) Kyllä paikka mielestäni on Porvoon raffloista trendikkäimpiä, jos listataan ketjuravintoloista.






Torstai ilta meni neljän tähden illallisen merkeissä niin ikään, @my friends new house, alku - pää ja jälkiruokaa tarjolla nam oli kympin menyy!

 Sisustus/jacuzzikuvia asunnosta;





 Yesterdays, Thursday's outfitters :

 TUUBIHUIVI GINA TRICOT / SUKAT LINDEX / NEULE GINA / PINK TOP FRIENDTEX

Yeah, i got them : Forbidden fruit - päärynä tuoksukynttilät! saa taas kämpän tuoksumaan ja uutta inspistä sytyttää kynttilöitä , nämä myös palaa pitkään tuikkaamisesta:>

Checking out the newest H&M cataloge : Holiday Season inspiration !
Ykköstoiveet pukilta;


Tähti - ja muut virkkaus somisteet neuleissa on huipputrendiä. Lisäksi pörrö ja tekoturkis myös laukuissa ja kengissä.

 I loved the scarf in this picture above ! :)
 Löysät somistetut hupparit, ukkospilvensinisessä, harmaassa tai valkoisessa is the biggest trends :)
Dream - cosy home : Pillow's in white and metallic, fluffy peitto ja pörrötossut = home is the best place to spend cold winternights ;)
And after some time outdoors, take a warm bath.
Kinnostuin eniten tämän somistuksen nätistä kylpyammeesta, joka ei oo myynnissä;) mut suihkuverhokin on mitä kaunein röyhelöineen :> Ja mikki and Minnie mouse - pikkupyyhkeet ja lattiapyyhe; its very cute !

Happy weekend all you people :)

Kommentit