Juhlakauden look vielä hakusessa?

...ratkaisin pulman puolestanne ja keräsin kasaan muutamia vaihtoehtoja, sekä villimmälle että hillitymmälle juhlijalle!
Kuten tiedämme, pikkujoulukausi on nyt kuumimmillaan ja koko ajan pukkaa uutta juhlaa. Lisäksi, aivan nurkan takana on myös uudenvuoden sekä joulupyhien baileet ! Eli pukeutumisvalinnat nousevat väistämättäkin tapetille. Ja hyvä hankkia asut ajoissa, ettei tarvitse sitten juhlien aattoiltana kiireessä tuskailla mitä sitä päälle pukisi ! kasasin tähän koko lookin kasaamiseen tarvittava.
Tarkastelin ruotsalaissivusto Bubbleroomin valikoimia. Sieltä löytyikin mieletön määrä kauniita mekkoja ja asusteita miksattavaksi mekon kaveriksi. Choose your favourites! Vielä ehdit klikata ne kotiin itsellesi,sillä mikäli pikkujoulut on jo juhlittu niin viimeistään uudenvuoden tai miksei joulupyhien asua hankkimaan ;)
Hillittyyn juhlatyyliin uskolliselle sopivat pitsisomisteiset sekä nudet ja muut neutraalin väriset asut. Villimmälle juhlijalle taas tyköistuvat ja naiselliset, esimerkiksi timantein somistetut mekot. (own favourite : alla kolmas vasemmalta strassimekko <3)
Mix - and match ! Jos et halua panostaa mekkoon, kokeile vaihteeksi miksausvaihtoehtoa: näyttävä hame miksattuna toppiin on loputon yhdistelytapa , sillä toppejahan meillä kaikilla on vaikka muille jakaa. Miksi et käyttäisi niitä uudella tapaa ?
Tämä look sopii töihinkin hillitymmässä muodossa yhdistettynä esim. paitapuseroon!

Omat Mix - and - match - suosikit:
TOPPI Friendtex / HAME H&M

SAMA HAME, H&M SEKÄ TOPPI MYÖS.

VIIMEISTELE THE LOOK ALSO WITH THESE BUBBLEROOM ACCESORIES:





Ja tietenkin , viimeisenä muttei vähäisimpänä : juhlameikki, johon tarvitset tietenkin näyttävät irtoripset, nämä komeudet ostin muotimessuilta lokakuussa pilkkahintaan (2,50€) :O

.. Ja eyeshadows, glitterillä tietenkin. Nämä kaksi platinum - merkkistä luomaria ostin espanjasta viime reissulta, hintaan muistaakseni neljä euroa kipale !

 Toivotan näiden vinkkien myötä mukavaa juhlakautta kaikille !

+COOKING : LÄCKERHETER FROM SWEDEN !
Olen joskus aikaisemmin postannut siitä, miten hyvää ruotsalaisherkku Tunnbrödsrulle on. Nyt sitten vihdoinkin sain aikaan kokata sitä kotona! Tässä kaikille resepti, miten syntyy tämä maukas mättöherkku:



Here is what u need to buy:
- mummonmuusijauhe (myydään kaupan kuivatuotteissa)
- maitoa
- Isoja tortillawrappeja ( muusi pursuu niistäkin hieman ulos eli osta suosiolla mahd. isoja)
- Nakkeja
- Salaattia
- Remoulad - majoneesia
- ketsuppia
Ja valmistaminen on sitten helppoa: Valmista muusi kiehauttamalla 3 dl vettä ja maitoa, kaada sekaan muusijauhe ja 1 rkl voita. Anna hetken vetäytyä.
Keitä liedellä, tai lämmitä nakit mikrossa. Ota wrappi ja lisää salaatti, majoneesi ja ketsuppi sekä nakki ja muusi. Ready!
Nauti vaikka joulun ykkösjuoman (glögin jälkeen) eli Julmust - juoman kanssa !
plus - plus :  sain tänään pitkästä aikaa siivottuakin ja fiilis oli hyvä sen jälkeen ! siivoaminen on tuskallista joskus mutta siivousvimman sattuessa se voi myös olla varsin mukavaa puuhaa vapaapäivänä. And nothing is better than the scent of fresh home !
plus - plus -plus... :
Päivän asu tietty:
TUNIKA LINDEX , kaikki muu taitaa olla seen before :)

Hyvät viikonlopuntoivotukset kaikille ! :>

Kommentit