Good songs / hittibiisejä ? Wanted!

Rupesin äskettäin, selattuani alaspäin mun iTunes - luetteloa miettimään että hetkonen; missä ihmeessä on kaikki hyvät biisit?! en oo vähään aikaan edes lataillut mitään uutta sinne, uusin taitaa olla Nickelback - When we stand together (mikä kyl on loistava), ja Rihanna- We found love,  mut nyt olis aika for something new. Nyt pikkujoulukautena etenkin partybiisit ovat tervetulleita!!

Eli kyselisin/pyytäisin nyt teitä lukijoita antamaan omia vinkkejänne; mitkä ovat teidän tämän hetken favoriter? mull meinas hermo mennä ku ei mitää tuu mieleen :D eli joko mun musiikkitietämys on jollain tavalla jumittunut tuonne pari kuukautta taaksepäin, tai sit ei vaan ole tullut yksinkertaisesti mitään uutta hyvää nyt vähään aikaan! kuuntelen kans suht. vähäsen radiota, joskus ajaessani, mut silloin ei ehdi paljoa kuunnella. Redramalta tais myös tulla joku uusi rallatus, en vaa muista sen nimeä :D

Get the Rebel/girlielook
Katselin Rihannan esiintymistä X-factorissa. Rupesin seuraamaan hänen tyyliään, joka on melko rebel ja välillä myös tyttömäinen ja naisellinen. Esiintymisessä Rihannalla oli yllään miehekkäät vaaleat lökä- farkut ja paksu baseball/prätkärotsi. Tässä muutama tyyliesimerkki häneltä!


Liikkeistä ja merkeistä samankaltaista Rihanna -tyyliä myy ainakin Urban Outfitters.
Urban Outfitters (ei löydy vielä suomesta)  tarjoaa erikoista ja persoonallista muotia. Kuvioidut neuleet ja mukavuus vaatteissa on valtteja. Urbania voi onneks shoppailla netin kautta. Lähin store löytyy Tukholmasta, muualla myös muun muassa Kööpenhaminassa ja Brysselissä.

Keräsin muutamia kiinnostavia new stuff- juttuja Urbanin nettishopista:

1. Vanhat kunnon pappa Levis - farkkushortsit
mitä korkeammalle ne tulee, sen parempi, mitä pidempi vetskari, sen trendikkäämpi. Voi myös toteuttaa tee-se-itse tyylillä jos ei halua ostaa re.make versioita: kysele isän vanhoja käyttämättömiä farkkuja ja leikkaa niistä! 90's ei ole koskaan ollut näin in ;)
2. Kuvioidut poro - ja muut kuvioneuleet
Tulee mieleen ne, joita famo aina kutoi meille pienenä:) ainakin samankuvioiset ovat nyt muotia ! mielellään ylisuuressa,väljässä muodossa. Jos tykkäät kutoa, tee-se-itse ei ole mahdottomuus tässäkään!
3. Hunter -saappaat
Ei ole vielä paljon suomen katukuvassa muuten näkynyt! supertrendikkäät esim. ruotsissa, suuret, korkeavartiset Hunter - saappaat. Massiivisen näköiset jalassa ! mutta ain niin trendikkäät:)

Tänään on candle  koti - ilta huilimisen merkeissä (and a good movie) viikon päätteeksi, ja huomenna nokka kohti jyväskylää!

Kommentit