Joululahjaostoksilla

Huh, nyt on meitsin osalta suurin urakka joululahjaostoksista tehty, yhden päivän aikana :> as you can see, tänään vierähti päivä ät the mall lahjaostoksia tehden, en ollut ennen tätä päivää edes aloittanut. Paras ja nopein paikka ovat kyllä mielestäni ostoskeskukset, thank god they exist - suurin osa kaikkia liikkeitä löytyy saman katon alta ja tyhjin käsin ei tarvitse kotiin lähteä. Olo on nyt helpottunut (eli vähemmän stressaantunut), mutta väsynyt, tämä päivä kävi ihan työstä! Suosittelen kyllä lahjojen ostamista hieman jaksoissa/ajoissa, tai mielellään aloittaen jo esim. lokakuussa pikkuhiljaa miettimään sopivia lahja-ideoita, jottei tarvitse paikanpäällä aloittaa suunnittelua:)  Monet tietty ovat ostaneet lahjansa netin kautta ( jopa stockmannilla on nettishoppi lahjoille), se vaatii vaan muutaman klikkauksen, kassalle ja kotiinkuljetus tai nouto postista ! Myönnän olevani ehkä vielä hieman 'old timer', eli suosin netin sijasta kauppakeskuksia, tykkään vaan pyöritellä ja katsella asioita 'livenä', ja netin valikoima on niin suuri ettei oikein tiedä mistä aloittaa.

En ole jostain syystä tänä vuonna muistanut tai ehtinyt ottaa joulusta sen suurempaa stressiä; se nyt vaan tulee sieltä. Kuten aiemmin mainitsin, itse joulufiilis puuttuu myös osittain puuttuvan lumen takia!

Tässä on sit vielä toinen urakka nimeltään pakkaaminen edessä, sen pitäisi sujua suht vaivattomasti kunhan ei aattoaamuna sitä aloita.. :D pakkaaminen on hauskaa, mutta siihen on kyllä varattava hieman aikaakin jos haluaa paketeista nättejä :>
Mietitkö vielä, mitä ostaa esim. isälle, mummulle,kaverille tai äidille? Jos hyvän lahjan valkkaaminen käy hankalaksi, lahjakortti vaikka vaateliikkeeseen ,kauneushoitolaan,kampaamoon,leffaan,konserttiin tai lätkämatsiin ovat varmasti mieluisa lahja. Esimerkiksi kauneushoitoloista olen aiemminkin postannut Flamingo Spa'n valikoimista. Siellä on mistä valita, esim. Cacao Dream - suklaahoito, Coffee scrub-hoito ja tähän vuodenaikaan sopiva Lever-lever energisoiva hieronta, jossa käsitellään vartalon lukuisia energiapisteitä.

Jos ostat vaatelahjakortin ja sukulaisesi ei ole innokas 'do it yourself' - shoppailija, asia on ratkaistavissa: voit tarjoutua hänen avuksi/coachiksi mukaan shopping rundille esim. joulun jälkeisiin alennusmyynteihin!

Loppupeleissä, kaiken joulustressin jälkeen still, mielestäni ylivoimaisesti paras hetki joulussa on aatto: silloin kun kaikki paikalla, ollaan istuttu alas rauhoittumaan ja nauttimaan kupposta glögiä, viiniä ja hyvää ruokaa! Toinen on joulupäivä ja aaton perässä seuraavat pyhät: voi nukkua ihan pirun pitkään, syödä eilisen päivän kinkkua limpun päältä, suklaata, katsoa leffoja ja minnekkään ei ole kiire. (paitsi ehkä illalla juhlimaan?) :)
Tunnelmallista joulunodotusta !! :>

Kommentit