Black x-mas

seems to be a black x-mas this year!!
mitä ihmettä tämä sääjuttu on olevinaan, sadetta vaan tasaisesti päivästä toiseen enemmän tai vähemmän eikä loppua näytä näkyvän. Olenkin ihmetellyt, mistä tämä jatkuva väsy ja puuttuva puhti on peräisin: tämä jos jokin vetää voimat pois ja väsyn naamalle. Eipä paljon ankeammaksi voi keli enää mennä näin joulun alla!

Kun katseli lehdestä tulevia ennusteita, aatoksi lupaillaan semmoista +4 asetta sekä- yllättäen- vesisadetta! Harmittaa, sillä joulufiilis on ainakin omasta mielestäni hyvin paljon kiinni siitä valkoisuudesta,pakkasesta(ees pienestä) ja lumesta. Tai jo se ettei sataisi pelastaisi tilanteen!
Sade saa tämän kaiken näyttämään niin lokakuisen pimeältä ja synkältä, kun päivä ei näytä valoisalta missään vaiheessa. Ei tässä auta muu kuin virittää fiilis päälle kaikesta huolimatta! ehkä saamme lunta ainakin jossain vaiheessa, jos ei tule tammi-helmikuun aikana voi jo pikkasen huolestua sanoisin;)

Ainakin Mangon uusimmassa Magazinessa, jonka nappasin mukaan itisreissulla, on optimistisesti varauduttu kylmään talvi/laskettelusäähän näillä trendikkäillä muotiotoksilla:



Moonboots <3





Hätä - wantedd !
Suomen olosuhteisiin sopivampia ovat sen sijaan sateenkestävät kengät ! Nyt on liian monista kengistä valunut vedet läpi ulkona käppäillessäni, joten olisi aika hankkia seuraavaksi käytännölliset, mieluiten ei - korolla - olevia sadebootseja, tai vaikka kumpparit! Tässä muutama net-a-porter'ista sekä nellysta (alempi kollaasi) bongaamani hyvä esimerkki siitä, mitä tarkoitan:)
Olen aiemmin postaillut Hunter - bootseista, joita näkyy paljon jo ruotsin katukuvassa. Super-isot kumpparit saattavat näyttää pelottavilta, mutta ovat tosiaan suuri trendi tällä hetkellä! Itse kuulun niihin, jotka kammoavat noita ilmestyksiä, mielestäni ne näyttävät sellaisilta joita kehtaa käyttää vain sienimetsässä mökillä! Mutta näin se vain on, suurista landesaappaista on tullut haluttu city - tyyli eri väreissä mikä on mielettömän hyvä, tähän vesisateeseen kun ei paljon muutakaan voi jalkaan pistää! Aidot Hunterit maksavat alkaen 125 euroa Nelly.com'issa. Celeb's näyttää tässä Hunter- tyyliä :
Ashley Olsen

Kate Moss
Tykästyin myös paljon näihin Moon Bootseihin ! Ylin vasemmalla on Net-a-porter valikoimasta, muut Nellystä. Hienoja, värikkäitä lumi/snowboardkenkiä voi toki käyttää myös ei -lumisella kelillä, sillä ne ovat paksut ja lämpimät eikä niistä tule taatusti vesi läpi. Hinnat vaihtelee 120 eurosta aina 300 euroon asti. Oheisia kenkiä ehtii vielä pistää pukille toiveeksi :)

+tässä oli mun perjantain tyyli(muina päivinä olen tässä heittänyt vaan päälle jotakin mitä ensimmäisenä käteen sattuu väsyneenä aamusalla:> )

 SHIRT/ZARA, TOPPI ALLA/ ONLY, HUIVI / LINDEX

+ Päivän ruoka: Helppo/nopea kanapasta
all u need : Kanasuikaleet, ruokakerma, pippurisekoitus, pastaa


Hyvää alkavaa jouluviikkoa!

Kommentit