Introducing The One Piece : How does it feel wearing it?

Aloitan joululahjojen esittelyn tästä One Piece - jumpsuitista, jossa olen viihtynyt joulupyhien aikana tiivisti: ei ihme että asusta on tullut niin kuuluisa,  mukavampaa oloasua saa nimittäin etsiä!



Asu ei kiristä mistään, ja se on helppo ja nopea pukea päälle. Täydellinen pukeutumisratkaisu siis myös kiire - aamuihin ! Asu saa mielellään olla numeroa isompi kuin omasi, sillä sametti - materiaali ei jousta ja liian pieni haalari saattaa tuntua kireältä. Sen pitää olla juuri sopivan väljä, mukava koti - asu ! Monet myös sanovat, että One Piece sopii hyvin esim going out- asuksi. Vielä en ole itse päättänyt, lähdenkö siinä baariin mutta saapa nähdä! Kun sen kerran päälle laittaa, sitä ei raaskisi enää vaihtaa muihin vaatteisiin ;) Toistaiseksi olen täysin ihastunut siihen koti - oloissa.
Tätä asua suosittelen erityisesti vastapainoksi esimerikiksi farkkujen ja kireiden vaatteiden käyttäjille : tämä saattaa tuntua unelmalta!




One Piecen mukana tuli myös hauska warning - lappu jossa luki muun muassa :
- Dont light a cigarette with the zipper fully closed ( puvun saa hupun kärkeen asti kiinni siten että olet kokonaan suljettuna siihen päätä myöten, en tiedä minkä takia, hahha:>)
- Dont ski with the zipper fully closed ( voisi koitua kohtalokkaaksi mäenlaskuksi)

One - piece haalarithan juontaa juurensa Norjaan, jossa ne alunperin keksittiin. Haluttiin kehittää mukava ja rento olo - asu johon on kiva puljahtaa krapula-päivinä. Eikä ollut turha keksintö;siitä on kasvanut maailmanlaajuinen ilmiö !

Ps. Lisää x-mas stuff coming up soon! Nyt vielä syömään tapaninpäivän jouluruokia;)
Morning coffee


Kommentit