Viimeinen joulupostaus

Vaikka joulu onkin nyt virallisesti ohi, tapsantanssien jälkeen, pistän teille vielä lupaamani esittelyn saaduista joululahjoista ! Nopeasti joulu joka vuosi menee ja tulee, pienenä sitä oli surun murtama kun jännittävä jouluaatto oli ohi ja lahjat revitty auki. Nykyjään sitä ottaa joulun paljon rennommin, onhan se hauskaa juhla-aikaa ja tippuihan siitä monilta se viikon tuskaisin työpäivä eli maanantai pois pyhien takia :) Ensi vuonna joulupyhät ulottuvatkin keskiviikolle asti, eli siinä jää vain pari arkipäivää sillä viikolla työntekoa !

Noniin, elikkä nyt niitä lahjoja ! Pukki toi paljon kaikkea, ihanaa sisustusjuttua, hiusten-ja vartalonhoitotuotteita ja vaatteita .
Trendikkäät turkissäärystimet sopivat hyvin yhteen turkiskauluksisen talvitakin kanssa, kiitos isosiskolle :) keksin että niillä voi somistaa myös matalavartisia syysynilkkureita! Äidiltä sain vaaleanpunaisen/kimalteisen tuubihuivin, joka käy myös yksiin säärystimien kanssa. Laitimmaista kukkapaitaa esittelin jo aiemmin, sekin isosiskolta.
Erittäin söpö muumimuki on pikkusiskolta, 4 v. :>
 Donna Karan'in kaksi herkullista tuoksua, tädiltä, Be delicious sekä fresh blossom:)

uuh a black Jet Set - addiction ! Tosi tyylikäs ja sopii kaiken kanssa. Isältä :> Sain myös toisen mieluisan lahjan perjantaina, juuri joulun alla: upouusi Jet Set Smoothie from Ur&Penn, love it ! esittelen seuraavassa postissa  ;)
Upea Zara Homen kehys, myös tädiltä, kauniit helmihengarit ja tyynyliina perhetutuilta, pehmeät karvatossut poikaystävän perheeltä ja kynsiviila siskolta , thanks you all :>

 Av mamma : Nätit , tuubikuivin kanssa hyvin sopivat vanhanroosan väriset moccahansikkaat !
Some hair - and showerproducts : Vasemmanpuoliset av faster, oikeanpuolimmaiset kaksi pikkusiskolta

New lingerine Mummulta, pöytäliina from my friend :>

Uskomattoman pehmeä lampaankarvaviltti (toivottavasti) kylmenevään talviaikaan poikaystävältä. Mulla on muutenkin aina kylmä kotona vaikka ei olisikaan talvi^^ Tätä voisi silitellä tuntikausia !

A gift from my friend, make up bible - kirja ! Make up artist/Ellen bloggaaja Mariela Sarkiman kokoama kirja parhaita meikkivinkkejä niin arkeen,töihin kuin juhlaankin. Stylistille täydellinen  lahja ! :>
 Mä en sano mitään..haha.  Siskolta Jelly willies ! :>

Thanks to you all for the presents, kaikki aivan upeita ! Nyt pitää olla kiltti koko vuoden nii saa ensi vuonna yhtä kivoja lahjoja:)) Ostin itse tänä vuonna sukulaisille ja perheelle vaatteita ja pukeutumiseen liittyvää enimmäkseen :>

PS- osallistuin eilen mukaan ELLE'N ja Veikkauksen bloggaajakilpailuun, jossa haetaan reportteria New Yorkin muotiviikoille helmikuussa ! Hoksasin kilpailun vasta nyt, se on alkanut jo joulukuun 14. päivänä mutta kilpailuaikaa on 6.1 asti joten vielä runsas viikko. Joten voittomahdollisuudet on pienenpienet, mutta käykää pistää ääntä niin etten jää ihan listan lopulle ;D ( tavoitteeni on nousta hieman ylöspäin, minut löytää tällä hetkellä sijalla 109 ;) )

Kommentit

  1. Oi täältähän löytyi ihana blogi! Todella mukavaa luettavaa ja hyvälaatuisia kuvia :) Bongasin sinut muuten tuon Veikkauksen kisan kautta; onnea kilpailuun! ♥

    curiousnoora.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos paljoon ! :)) ihana kuulla :> toivotaan onnea, vaikka hoksasin kisan nyt vasta sen puolivälissä :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!