Vinkkejä ALEALE - myynteihin

Ajattelin hyvissä ajoin postata tulevista, ensi viikolla kuumimmillaan käyvistä jokavuotisista alennusmyynneistä! Kaiken tämän joulun ostamisrumban jälkeen, vieläkin pitäisi muka ostaa lisää? joulu ja kaupallisuus onkin kyllä melko käsi kädessä menevä yhdistelmä. Nyt ihmiset ostavat hysteerisenä viimehetken lahjoja, sit ollaan (onneks sentään) pari -kolme päivää onnellisesti harmoonisessa hiljaisuudessa kunnes ensi tiistaina räjähtää taas, ALE ALKAA !

Onneksi on sentään viikonloppu rauhallista joulunaikaa siinä välissä. Eli, jotta kaikki pysyisivät järjissään alennusmyynneissä , kokosin yhteen muutamia vinkkejä, miten ostoksien teko sujuu sutjakkaammin ja otin side - snappeja H&M'n sivuilta löydetyistä aletärpeistä at the moment.
H&M'n alet olivat jo tässä vaiheessa erittäin kattavat. Esimerkiksi alarivissä näkyvä trendikäs tekoturkistakki  lähtee nyt puoleen hintaan OVH'sta, 24,95 €. Lisäksi nahkaleggingsit ovat nyt tosi edulliset.
Jos harkitset uusien perusfarkkujen ostamista, suuntaa katseesi H&M aleen! Nyt denim - farkkuja vähän päälle 10 -20 euron hintaan.
Talvitakki vielä ostoslistalla? Hyvä, sillä nyt niitä saa edullisesti ! Hyvännäköisiä, sekä villakangas - että toppatakkeja on tarjolla monenlaisia. Esimerkiksi ylärivin kolmas ja neljäs takki ovat aikamoisia tärppejä!

Esimerkiksi uudenvuoden mekkoa zoomaillessa valinnanvaraa löytyy varmasti. Tässä monta hyvää esimerkkiä! (shokkipinkki mekko ylärivi kolmas<3)

ALE - myynnit ovat monille se aika vuodesta, jolloin lisätään vaatevarastoa kunnolla. Millainen ostaja sinä olet ? Suositko laatua ja ostat harvemmin, tai ostatko edullisemmin ja enemmän? Itse voin sanoa olevani jälkimmäinen. Seuraan kumminkin sen verran muotia, että uutuusvaatteita ostan vähäisin väliajoin joten en voi ostaa kovin kalliita. Lempiliikkeet onkin Gina Tricot, Zara, Spiritstore ja H&M. Toivoisin voivani joskus panostaa esim. hyvälaatuisiin kenkiin tai laukkuun, joita tulisi käytettyä paljon.

Tässä niitä vinkkejä vielä :
- älä osta tuotetta vain koska se on alennuksessa vaan mieti tarvitsetko sitä ja onko se oikeasti nätti.
- kannattaa mennä heti alen alkupäivinä, kun kokoja löytyy vielä varastosta.
- tee what- to - buy - lista ennen shoppailemaan lähtöä.
- vaikka vaate olisi kuinka edullinen se kannattaa kumminkin sovittaa rauhassa, sillä monet vaatteet ovat erinäköisiä päällä. 
- Jos ostat netistä (sillä säästyy ainakin ruuhkilta) kannattaa etenkin miettiä ja lukea tuoteselostuksesta, millainen vaate on kyseessä. Ettei tarvitse turhan paljon tehdä tuotteenpalautuksia, jos ei ole tyytyväinen.
- Jos sinulla on vain esim . kaksi asiaa ostettavana, kannattaa panostaa laatuun ennemmin. Esim. hyvät merkkikengät/laukun voi saada paljonkin edullisemmin alemyynneissä. Katso merkkilaukkuja esim. handbag Superstoresta ja kenkiä Brandoksella
 - Vertaile eri liikkeiden valikoimia. Ei kannata ostaa heti ekasta liikkeestä kaikkea, sillä samantyyppisen vaatteen saattaa saada seuraavasta liikkeestä edullisemmin.
- Alemyynneissä kannattaa zoomailla myös muutakin kuin vaatteita. Esim. sisustustavaroista (H&M Home'lla oli ainakin paljon alea) saattaa tehdä hyödyllisiä löytöjä, sekä esimerkiksi tuoksuja ja meikkejäkin saa alennettuun hintaan (niitä kannattaa varastoida )
- Osta paljon käytännöllisyyksiä kuten peruspaitoja ja toppeja (niitä ostaa kumminkin vähän väliä)
- ja viimeiseksi : muista ottaa matkaan mukaan joululahjaksi saamasi lahjakortit ! ;)

Toivottavasti nämä oli edes hieman suuntaa antavia ;) Hauskoja alennusmyyntejä !!

+ Mitä tuoksuja miehelle jouluksi?
Tuoksuttelin tänään niitä, tässä pari hyvää vaihtoehtoja last minute - lahjaksi esim. isälle , kumppanille , serkulle tai veljelle:>

Ps. myös Marc Jacobs BANG BANG on hyvä ! :)

++ : Joulun ehdoton hittilahja ONE PIECE - haalarit viedään käsistä, virallisilla Piece of Norway nettisivuilla suurimmassa osassa haalareita sanotaan, että varastoa täytetään.

Biisivalinta for today:

Kommentit