Melkein retkahdin

.. eilen, kun näin ohimennen Aleksi 13 liikkeen upeat kenkäalennukset ! Tolppakorkonilkkureita -30 , -40 ja -50 prossan alennuksella ! Noh, päädyimpä ottamaan näistä komeuksista ainakin kuvan muistoksi ;) Oletteko jo retkahtaneet alennusmyynteihin?
täytyy myöntää, että kiusausta voi olla vaikea vastustaa aleissa mutta se on ihan mahdollista ! Ale - myynneistä olen tähän mennessä ostanut vain vartalovoin, The Body Shopin Body butterin, joka oli puolet halvempi OVH'sta. Olen pitkään haaveillut pitkäkestoisesta ja raikkaan tuoksuisesta kosteusvoiteesta, varsinkin Body - Buttereita on monta erilaista herkullista tuoksua.

Eilen kävimme illalla Flamingon finnkinossa, kattoo Stieg Larssonin romaaniin perustuva Men som hatar kvinnor - leffan Hollywood - versio! The name was Girl with the dragon tattoo. Suosittelen, loistava jännäri ja hyvä juoni. En osaa päättää tosin, onko ruotsalainen alkuperäisversio parempi kuin tämä. Tässäkin oli sen verran loistavat näyttelijät!


Juoni lyhkäisyydessään : Toimittaja / etsivä Mikael Blomqvist alkaa tutkia hienon perheen synkkää taustaa, jossa 40 vuotta sitten on kadonnut perheen silloin 16- vuotias tyttö. Perhe ei tiedä, minne hän oli hävinnyt eikä häntä koskaan löydetty. Etsivä Mikael Blomqvist palkkaa avukseen rankan elämän läpikäyneen Lisbeth Salanderin. Yhdessä he ratkovat mysteerin ja käy ilmi lopussa, että itse hienostoperhe on tytön katoamisen takana. Perheen suuressa suvussa on vellonut suuri vaiettu salaisuus. Nerokas loppuratkaisu kaiken kaikkiaan , jota en tässä kerro jos olet menossa katsomaan tämän!

 Back to basics ,eilen tuli syötyä chevre-chicken salad:

Tänään kävin hierojalla ja luulin sen olevan rentouttava ja mukava kokemus; mutta se paljastuikin hammaslääkäriä kammottavammaksi kipuesitelmäksi! Paikat niin jumissa joten oli aikakin käydä hieman availemassa jäykkiä hartioita.

Eilisen asukokonaisuus was:


TAKKI SEPPÄLÄ / TUUBIHUIVI & SÄÄRYSTIMET JOULULAHJA / FARKUT TRF ZARA

Nonii tämä taisikin olla vuoden 2011 viimeinen postaus. Happy New Year, kiitos kaikille kuluneesta vuodesta ! Huomenna laivalle juhlistamaan uutta alkavaa vuotta 2012 ;) where are u gonna celebrate?

Kommentit