Uutuuksia ja kevyttä kenttälounasta

Noniin, nyt on saannut kaikki päivän tehtävät pakettiin ja illan voi ottaa rennosti :> Koko pääsiäispyhän on painanut päälle juttuja mitä pitäisi nyt alkuviikosta tehdä; tärkeimpänä portfolion kasaaminen opiskelupaikkaa varten. Toisena lattian moppaaminen ja kolmantena kaupassa käynti!

Olin jo työskentelyn jälkeen menossa hakemaan jotain take away safkaa, mut viime hetkellä mieli muuttui-nappasin luottokokkikirjan, Passion For Foodin ja ajattelin nopeasti vilkaista, jospa siinä olisi jotakin nopeaa herkkua- ja löytyihän siitä, juuri mitä mieli teki pääsiäispyhien jälkeen: jotain ei niin raskasta mutta kumminkin täyttävää.

I cooked: Pekoniperunaa ja pastasalaattia!




- Uudet perunat joiden ympärille rullasin pekonisiivuja,maustoin pippurilla ja suolalla
- Perunat uunissa 200 asteessa 30-35min, riippuen vähän perunan koosta
- Pastasalaatti : gnocchipastaa, kirsikkatomaattia ja rucolaa
Tosi hyvää ja täyttävää. Nam kauden ekat uudet perunat (espanjalaiset)! Ps. ei mikään karppaajalle suositeltava annos kumminkaan ; aika hiilaripitoinen ruoka ja se tuntuu syömisen jälkeen:)

Work table!

Uutuuksia Nellyllä!

Nellyllä on nyt roppakaupalla kaikkea uutta ja kivaa- oletko hankkimassa kevättakkia ja kaipaat vinkkejä trenditakeista? Nelly kokosi joka viikonpäivälle sopivan takin, tässä esimerkkejä!
Farkkutakki kuuluu kevään muodikkaimpiin - se on tehnyt paluun nyt more than ever. Samaten nahka, etenkin prätkärotsi tyylinen tai punainen ovat varmoja valintoja.
 Yellow is the number one spring jacket!
More Nelly:
Myyntiin on nyt tullut uusia casual - vaatteita jokaisen vaatekaappiin, suunnittelijana on toiminut muun muassa ruotsin huippubloggaaja, Style By Klingin Elin Kling. Vaatteet ovat kaikille tarkoitettuja, neutraalinvärisiä basicvaatteita mukavissa materiaaleissa. Tässä hieman snapshots!
Shoppailemaan ja tutustumaan pääset tästä!

+ fell in love with pink ( big time)
Nämä vauvanvaaleanpunaiset kengät ovat vain liian hyviä ollakseen totta - lukuun ottamatta ylempien Cloën kenkien hintaa joka on todella suolainen- alemmat Biancon glitter-sneakersit miellyttävät hinnallaan paremmin. Pinkki on pop!
Cloé, noin 400€

Bianco Footwear, noin 50€
Stylish wednesday!
.Nina

Kommentit