Aurinkoinen ja kaunis kevätmaanantaiBLÄCKBÄG SEPPÄLÄ // KENGÄT TALLINNA // TIGHTS LINDEX // JAKKU H&M // HUIVI ONLY // FARKKUSHORTS GINATRICOT (viime kauden hankinta) // PITSIPAITA ZARA // VALKOINEN TAKKI JIM & JILL (parin kevätkauden takaa) KELLO ALLA ESPANA
Et semmosel asul oon tänään sitte viilettänyt menemään aurinkoiseen ja hyvin lämpimään maanantaihin! Jes, kevät on saapunut todella it seems. Siitä huolimatta sitä on suht väsyneellä filliksellä nyt illalla, on ollut kyllä hieman veto pois-olo tänään eikä muutenkaan ihan täydes iskussa, ihme väsy nyt jo iltakympiltä illalla vaik normisti on ihan mega pirteä näin "yöeläimenä" vielä noin 12 tai 01.00 aikaan:D täytynee kohta painua pehkuihin ja katsoa onko sitä energiaa sit huomen aamulla;) onneks sentään aurinko lämmittää, kesä on tulossa ja asuihin voi lisätä kaikkia hauskoja värejä ja kukkakuoseja! Oletko jo hankkinut vaatevalikoimaasi jotakin aprikoosia, citrusta, minttua tai kukkatarhaa?

PST. kävimme viime viikolla, olisiko ollut keskiviikkona tsekkaa se uusin American Pie (Reunion) josta en ole muistanut tai ehtinyt kirjoittaa, eli leffa oli huikean hyvä jos olet suunnitellut mennä katsomaan, miehet olivat kasvaneet aikuisiksi ja kaikilla oli omat elämät ja leffassa he kokoontuvat Mr Stiflerille viettämään luokkakokousta. Leffaan mahtuu monta hauskaa kömmähdystä mille kyllä saa nauraa huolella! Ei ehkä ihan vedet silmissä, mut kyllä leffa nauruhermoja hivelee siihen voitte valmistautua;) ja lopussa tietenkin happy end, kaikki loksahtaa paikoilleen ja miehet löytävät tasapuolisesti kaikki naisen itselleen tai ovat onnellisia nykyisensä kanssa:)

Maailmanlaajuisessa leffakriitikkopalvelussa IMDB'ssä Reunion oli rankattu keskiarvolle 7.6 mikä on suhteellisen hyvä!
Hauskaa alkuviikkoa!
.Nina

Kommentit

Suositut tekstit