Helsinki at it's bestBALLERINAT VERSACE FOR H&M // KUKKAHAALARI ESPANA (markkinoilta) SWEATER KAPPAHL, NECKLACE DIDDI, HANSKAT LINDEX, LIIVI DORIS &DUKE // TAKKI JIM&JILL


Tässä siis rutkasti kuvamateriaalia menneestä viikonlopusta joka on ollut, ain niin aurinkoinen! Ihan huikea kaikin puolin, varsinkin tänään jolloin aurinko porotti ja naamaan tarttui kiitettävästi väriä kuten myös dekoltee alueelle, jes jes summer is HERE!

Ulkona auringossa on siis tullut oltua sen takia blogin puolella on ollut hiljaiseloa havaittavissa; vapaa viikonloppu ja pitkä lauantaipäivä vierähti mukavasti Helsingin parhaimmistossa, olympiaterminaalin ja kaivopuiston läheisyydessä sijaitsevassa Café Caruselissa päiväbrunssilla. Mielettömät maisemat ja kuvia räpsin holtittomasti! Aurinko paistoi suoraan terassille, pienehkö tuuli kävi rannassa mutta eipä tuo haitannut pahemmin menoa:) Caruselissa söin varmaan parhaimmat kanapatongin ikinä! Lisäksi tuli nautittua cavaa pre-vappu tyyliin, eli juhlinnat ovat alkaneet periaatteessa jo nyt viikonloppuna!

Kaivari ja Caruselretkeä suosittelen lämpimästi kaikille: se on Helsinkiä parhaimmillaan. Paikka itsessään on jo tosi upea nähtävyys ja kaivarin ympäri on kiva tehdä pieni lenkinpyrähdys! Caruselissa voi tiirailla ohi lipuvia laivoja ja muutenkin upeaa merimaisemaa.

Tänään puolestaan auringonporotus senkun jatkui ja vielä huikeempana kuin eilennä. Joten mikäs siinä ei sitä sisätiloihin silloin jäädä joten nokka kohti ulkoilmaa taas! Tällä kertaa koti-porvoossa, käytiin Wanhassa kaupungissa café Fannyn terassilla, se on ehdottomasti favourite, näkee paljon turisteja ja kaikki terassit siellä muutenkin ovat tosi kauniita ja vanhanaikaisia. Siellä voi rentoutua ja nauttia vapaa-ajasta!


LEGGINGS LINDEX // NEULETAKKI H&M // SHORTS CONSCIOUS BY H&M // KELLO UR&PENN, JETSET, BALLERINAS SPAIN

Tästä viikonlopusta jäi siis käteen kunnon terassikauden avajaiset, kiva pieni alkurusketus ja se, että pystyi olemaan ekaa kertaa ilman sukkia jalat paljaina ballerinoissa. Eli toisinsanoen: eka oikeasti kesäviikonloppu was here!! Mahtavaa, toivotaan että huomenna wappuna sää suosii meitä ja mielellään vielä tiistainakin kun olisi luvassa vappulounas ja brunssi:)

Mukavaa vapunodotusta!!
.Nina

Kommentit

Suositut tekstit