Kauneushoitola Amon



Kävin eilen päivällä todella rentouttavan tuntuisessa päähieronnassa Porvoon linnankoskenkadulla sijaitsevassa Amon - kauneushoitolassa (WSOY - talon yhteydessä). Hoito alkoi makaessa kymmenisen minuuttia lämpimien geelityynyjen/peiton alla, jolloin kehon lihakset lämpenivät ja olo rentoutui (ihan kuin saunassa) rauhallista musiikkia kuunnellen. Tämän jälkeen alkoi hieronta, joka keskittyi pää - ja niska-alueesseen (ne on ollut tosi jumissa taas lähiaikoina.) Oli ihanaa ja kireys hellitti, varasin jo uuden ajankin:)

Tästä matka jatkui lentokentälle, jonka jälkeen kävimme siskon kanssa jumbossa, huikopalalle mentiin, mutta liikkeisiin päädyttiin tietenkin kuinkas ollakkaan ( mun osalta tosin ikkunashoppailua suurimmaks osaksi, H&M'ltä aurinkobrills löytyi sekä sormuksia, joita esittelen myöhemmin varmaankin:) ) sisko löys m.m. makeet farkkushortsit!

Haluan vain sanoa vielä ja korostaa, miten paljon rakastan Zaraa. Siis oikeasti : can u resist those pastels? I bet nobody can. Siellä loistivat rekeissä toinen toistaan kevään suurimpia trendivärejä: sirtuunaa jakuissa, jäänsinistä shortseissa, minttua sifonkipaidoissa, appelsiinia farkuissa.. yep, you could find anything and it was gorgeous. Muotivaatteiden rakastajan Paratiisi isolla P:llä.

Rohkea nainen

Tämän illan lainvalvojat-jaksossa poikkeuksellisen rohkea nainen uskalsi kertoa koskettavan tarinansa, ja toi tapetille aiheen, josta usein vaietaan- raiskatuksi tulemisen. Jakson nainen tuli hyväksikäytetyksi omalla työpaikallaan, pukuhuoneessa, kun kaikki muut työkaverit olivat lauantai iltana jo poistuneet sulkemisen jälkeen, ja nainen jäi vaihtamaan vaatteitaan. Mies, työpaikan siivooja, oli tullut ja uhannut veitsellä pakottaen naista riisutumaan.

Jakso käsitteli hyvin yksityiskohtaisesti koko ra`an rikosprosessin ja kuinka tekijä jälkeenpäin saatiin nopeasti kiinni poliisijoukkojen ja -koirien voimin.  Nainen astui jaksossa esille ja puhui itse kokemastaan, mikä oli tosi vahva,harvinainen ja rohkea suoritus. Rikoksen tekijä sai yli 8 vuotta vankeutta. Se, että nainen oli nopea ja ei epäröinyt soittaa poliisille heti tapahtuneen jälkeen, saattoikin olla ratkaisevaa tekijän kiinnisaamisessa - jos asia olisi odottanut, hän olisi saattanut paeta maasta ja kiinniotto olisi vaikeutunut huomattavasti.

Ohjelma oli erilaisella tavalla tehty kuin muut rikos- ja poliisirealitysarjat- tässä käsiteltiin tosi painavaa ja vakavaa aihetta tarkoin kaikille. Yleensä poliiseissa otetaan vain kiinni juoppoja milloin missäkin - tämän illan lainvalvojat oli sekä koskettava, surullinen että äärettömän rohkea.

.Nina

Kommentit