SPRING/SUMMER lookbook

Olen aikaisemmin näyttänyt vilauksia kevään ja kesän trendeistä tällä blogissa, niitä on tullut vähän väliä, vähän kerrallaan.

No, nyt päätin tehdä vihdoin tällaisen yhtenäisen ja selkeän "kartan" kaikille ja selkeyttää kollaasein, mitkä tekevät kevään asukokonaisuudet, mitä sinne komeroon kannattaa hankkia. Be the trendies this spring and let the stylist show you the great looks of spring!

// Här kommer en trend - update karta på allt som är trend nr 1 nu i vår/sommar. Bli trendigast!

1. Rock, biker, skullo, nahka
Kaikki nämä näkyvät muodissa, ole rock asenteella ja hanki esim makea bikerjacket niittisomistein, mitä näyttävämpi sen parempi,sekä nahkashortsit tai pääkallopaita.
 PST. huomaa myös 80's tyyliset denimshortsit: mitä korkevyötäröisemmät, sen parempi!

2. Its all about the pastells
Mintunvihreää, appelsiininoranssia, citrusta.. pastellien lista jatkuu pitkään. Varsinkin kepeät sifonkipuserot , housut ja jakut pastelliväreissä ovat upeat!

+ näiden lisäksi: tweed tekee paluun!
Chanel on tunnetusti tweedin edelläkävijä ja luoja, ja näitä löytyy nyt taas muodin listoilta. Värikkäinä, of course!

Blanco

 Stradivarius

3.Flowers. flowers!
Kukkahousut sen olla pitää, oletko jo päättänyt minkämalliset valitset?
Stradivarius, love the look!
3. Jackets nro.1
Tyylikkäin kevättakki on parkas-mallinen, eli talven trendillä jatketaan paitsi vähän ohuempana. Sen lisäksi näkyy denimiä. Siihen materiaaliin ei voi sonnustautua liikaa tänä kautena; näkyy paidoissa, hiussomisteissa, jne.

Kuvien takit: kaikki Acne.com, paitsi vaaleampi farkkutakki, Stradivarius.

+ Find more trends: Styled By Nina on Fashiolista!

Jotkut ovat ehkä jo huomanneet tai käynneet kurkkaamassa tyyliäni Fashiolista-sivuilla, avasin sinne jonku 2 viikkoa sitten tilin ja liitän sinne sitten aina uusia rakkaudenkohteita ja tyylivalintoja säännöllisesti, mielettömästä valikoimasta. tässä niistä muutamia;

Fashiolista on palvelu, jossa voi seurailla muiden tyylivalintoja, ja missä muut voi seurailla puolestaan minkälaista tyyliä sinä diggailet itse, sinne siis tiliä avaamaan jos siltä tuntuu:) Siellä on etenkin näin muotihullun silmää miellyttäviä kappaleita; toinen toistaan upeampia kenkiä, koruja, kelloja ja vaatteita.. jokaisen kohteen kohdalla lukee myös paikka, mistä ko. tuotteen löytää. Se on siis myös oiva paikka löytää uusia shoppauskohteita.Välillä siellä rakkaudenkohteita katsellessani mietin, että miten hiton paljon hienoa tavaraa oikeastaan sitä maailmasta löytyy?! it's insane, but true:)

So far, olen löytänyt Asos pöllökorvikset Fashiolistan kautta. Follow me on Fashiolista here!

Juuri nyt, Nellyllä täytetään midseason sale - varastoa, pysy tutkalla ja ole paikalla blongaamassa ekana parhaat!


Sopivan kesäinen biisi tähän loppuun!
Hauzkaaa keskiviikkoa,
.Nina

Kommentit

Suositut tekstit