Herkullisen kotimaisen muotoilun Design Deli

Päivän varsinainen trendi on ekoilu, sitä näkyy niin muoti - ruoka kuin sisustusmaailmassakin. Esimerkkinä mainittaakseni tämä suurketju H&M'n uusin Conscious - mallisto, joka suunniteltiin kestävämmän muotitulevaisuuden puolesta. Ja tottahan se on - ekoilu on elintärkeää tulevaisuutta ajatellen! Pieniä ekotekoja voi tehdä päivittäin.

No, jos menisin pikkuhiljaa asiaan: elikkä ekojutut muotoilussa vievät kyllä mennessään ja ihastuttavat toden teolla, viimeistään kotimaista muotoilua myyvässä Porvoolaisessa Design Delissä käytyään on aivan myyty siitä mitä kaikkea kivaa löytyy.

Käväisin tässä viikolla liikkeessä räpsimässä otoksia ja voin sanoa, että love that boutique!


Tässä kuvasin suomalaissuunnittelija Kirsi Nisosen käsialaa olevaa kevään tyylikästä Yo - lakettia. Eli attention kaikki kevään ylioppilaat: Tämä kaunokainen päässä olet varmasti kevään tyylikkäin! Hyvä vaihtoehto, jos haluaa juhlapäivän päätteeksi vaihtaa päähänsä jotakin kevyempää ja jos ei halua ottaa brand new lakkiaan baariin;) Lisäksi laketti on monikäyttöinen; siitä saa loihdittua myös korun rinnuksiin tai klipsillä sen saa tukkaan kiinni myös ilman panta-osaa.

Kirsi Nisonen suunnittelee erittäin näyttäviä ja kauniita pääsomisteita. Sain häneltä taannoin sähköpostiini vinkin näistä näteistä YO - laketeista, ja että niitä löytyy porvoosta. Nisosen omilta nettisivuilta löytyy paljon tyylikkään dramaattisia editorials, käy kurkkaamassa ja inspiroidu kirsinisonen.com!

Tosi hienoja ja vaikuttavia editorial kuvia!:)

Ja lisää kivoja kuvia Design Delistä:
Ostin tuollaisen pöllön siskolle lahjaksi! Se sopii hyvin hänen sisustukseen:) Siitä on vielä suurempi variantti, jonka voi hankkia kaveriksi jos pikkupöllö tuntee olonsa yksinäiseksi!

Arvaatteko mistä nämä tyylikkäät iltalaukut ovat tehty? Meikäläisenkin kotilattiasta olevaa: muovilattiamattojen ylijäämäpaloista nimittäin. Tämä on juuri sitä, mitä ekomuotoilu on parhaimmillaan: joku keksii mielikuvituksellisen, aivan loistavan idean loihtia jotakin näin kaunista teollisuudessa ylijäänneistä lattiapaloista!

Laukkuja on vain yksi kappale jokaista, joten jos löydät jonkin helmen näistä, kannattaa olla nopsa: laukkumalli on uniikki. Tällaisella erotut iltamenoissa ehdottomasti eduksesi! Oma lemppari on tuo kukka-valkoinen, very cute!
Metsäneläinten tassunjälki - ekosaippuoita! Lumi - laukku pinkki


Näin kaunista on polkupyöräkumeihin sonnustautuminen! Tämä 2. Elämän suunnittelema taideteollinen kaulakoru taipuu halutessaan näyttäväksi koruksi kevään juhliin.


Polkupyöräkumitiara on tosi nätti!

Käytännöllisiä Lumi - laukkuja on monessa trendikkäässä ja herkullisessa kevätvärissä. Kuten yllä lukee, Lumi laukut ovat maailmankuuluja ja niitä myydään jopa 27 maassa. Monet tykästyvät tähän basic- tyyliseen ja kauniiseen laukkumallistoon juuri sen käytännöllisyyden takia: tämä laukku on oiva matkaseura joka puolelle ja siihen mahtuu kaikki tarpeellinen.

Lumi - suunnittelija Sanna Kantola suunnitteli aikaisemmin laukkuja Ralph Laurenille, toinen suunnittelija Bruno Beaugrand puolestaan kelloja Tiffanylle. Myöhemmin molemmat halusivat toteuttaa omaa luovaa näkemystään ajattomista, muodikkaiden käsilaukkujen suunnittelusta, ja näin syntyi nätit Lumi - laukut.
 Delistä löytyy Lumi - laukkua monissa herkullisissa väreissä!Hurtalle tai kisulle kiva, niin ikään muovilattiamatosta tehty juoma ja ruokakippojen alusta!


Yksinkertaisen asun voi stailata näyttävällä rinnuskorulla. Tässä muutama tyylinäyte Soma - merkiltä!

Design Deli with all these interesting flavours, Jokikatu 41, Porvoon Wanha kaupunki.
kauppa.designdeli.fi/ 

Tässä on päivät mennyt niin että on hujahtanut, tässä vielä vähän asuvalintoja, sekä eilisen että tän päivän!

BOYFRIENDPANTS ZARA/TRF-- SCARF LINDEX -- SILKJACKET GINA TRICOT -- SHIRT takin alla BERSHKA -- KELLO JETSET

Todays:
  TAKKI Vero Moda // Laukku Spain // Scarf Lindex

Today i even went out running!

... after eating a delicious thaiwok, first!


Hauskaa viikonlopun odotusta!
.Nina

Kommentit

Suositut tekstit