Kirkkaampi arki from now on

.. mikä on mieletön asia; näen vihdoinkin kaiken tosi skarpisti, kiitos piilareiden, jotka hankin eilen näöntarkastuksen yhteydessä. Tänään on vain katsellut ulkona kävellessä ihmeissään ympärilleen: wou, terväväpiirtoa, ilman painavia silmälaseja! Oli kyllä paras hankinta piitkään, tai itseasiassa olis pitänyt hankkia nämä jo tosi kauan sitten, varsinki ajaessa ja muutenkin kylttejä katsoessa piti aina siristellä. Olen tosi huono käyttää silmälaseja, mielestäni ne on hieman tiellä arjessa joten sen takia valitsin piilolinssit, ne ovat myös edullisemmat, alku-kuukauden hinta oli 15e. But i can tell you,kaikki ei kumminkaan sujunut aivan niin mutkattomasti kiinnityksessä..

Noh, sellainen asia vaivasi kuin räpytysreflexi. Auta armias, kun ne linssit piti saada silmään; olisi päivällä ollut vaikka mitä tekemistä, mutta jouduin hirveeseen kiireeseen noiden mokomien linssien tähden; en vaan ole tottunut sörkkimään asioita sormella suoraan silmämunaan:D huh, mut sinne linssit lopulta monien puuskahdusten jälkeen meni niin että mulahti: linssi oli tavallaan vähän imukuppimainen, että se asettui ikäänkuin itsestään paikoilleen, kun sai sen siihen silmän päälle - se vieminen vain vei hurjasti aikaa näin aloittelijalle. Mutta uskon ja toivon, että se siitä alkaa sujuu sutjakkaammin, ettei aamuihin mene aina ylimääräistä tuntia ja monta turhautumista!


Tänään ehdin kumminkin käydä viemässä lisää kamaa kirppikselle, jonka vuokrasin lauantaina. Kiitettävästi oli jo mennyt tavaraa! Lisäksi kävin Yvesin avajaisissa kuvaamassa, materiaalia tulossa tuota pikaa. Kohta nukkumaan, Suomi- tytöt New yorkissa sarjan katsottua - mielenkiinnolla tuota odotin ja pakko sanoa, että sarja oli hyvä! Ylitti tosiaan odotukset, tytöt olivat mukavan tuntuisia tyyppejä ja varsinkin Ethical Bella jonka blogia olen aikaisemminkin lukenut vaikutti olevan tosi symppis ja jalat maassa henkilö.

Päivän asu /dagens
 Musta Bershkan takki, huivi lahja, kengät Tallinnasta, Mekko /toppi H&M, hanskat Lindex
Kello Jet Set, Sormukset Lindex ja H&M

Kirppispöytäni Miljoonakirppis/Kellarikirppiksellä porvoossa, rihkamakadulla. Tarjolla vielä mm. takkeja, kenkiä ja vöitä!

Ja PSST sanoo pääsiäispuput!
Nellyllä koko pääsiäisen yli kestävät 10% alennusmyynnit. Nyt jos koskaan on täydellinen hetki shoppailla siis! Zoomissa uusi kevättakki, kengät tai mekko? kaikki ihan kaikki löytyy nellyltä. Hauskaa pääsiäistä!

Kommentit