waude mitkä kynttiläkutsut

Tänä säkkipimeänä marraskuisena keskiviikkoiltana äitimme luona järjestettiin iloiset ja todella tunnelmalliset Partylite - kynttiläkutsut. Oli tosi lämmin tunnelma ja kauniisti esille laitetut tuotteet, kiitos paljon illan konsultti Szidonia Szöcs (toivottavasti meni nimi oikein) :) , ja Jenny Sjöström, siskoni ja illan emäntä ! sekä oma mammani.

Nuo nätit kutsut sai itsenikin innostumaan emännöimään, ja järjestänkin nyt tammikuun alkupuolella omat kutsut kotonani, lisätietoa facebookissa ja/ tai blogissa seuraa lähempänä ! käy kurkkaamassa koko Partylite - valikoima netissä osoitteessa www.partylite.fi .
Yleisesti valikoima koostuu erilaisista persoonallisista tuoksukynttilöistä, tuoksurepertuaari onkin todella laaja, on päärynää, omenaa , vaniljaa, raparperi - mansikkaa, piparminttu - kermaa, vain mainitakseni muutamia. Ja näissä kynttilöissä tuoksu todella säilyy !
Lisäksi valikoimiin kuuluu LED - patterikynttilöitä joihin voi ajastimella säätää milloin se palaa ja se näyttää liekkineen aivan oikealta kynttilältä :) nättejä kynttilälaseja ja pidikkeitäkin löytyy valikoimasta.

Tässä kaikille hieman kuvamateriaalia kutsuilta. kuten näette olohuone huokui lämpöä ja tunnelmaa. Ihana viritys joulufiilikseen !







Kiitos kaikille järjestäjille lämpimistä kutsuista ! ;)

Sitten vielä dagens stil, den 16.11. ;




TAKKI Bershka / BLEISERI H&M / HUIVI&SUKKIKSET Lindex / HAME Zara / PAITA Mango

Kommentit

  1. Jag kommer gärna på ljusparty i januari, har vari för ett år sen på ett o nu börjar ljusen ta lite slut... ;) / Ingrid

    VastaaPoista
  2. Jes, va fint välkommen! de blii altti lite shoppat på kutsut, ja vänttar just på mina päärynä doftljus :> ja sätter kutsuna närmare :))

    VastaaPoista
  3. Min favorit e den där ''mango & mandarin'' eller va den nu heter.. Men så e ja lite nyfiken på den där nya piparminttu & kerma.. :)/Ingrid

    VastaaPoista
  4. Jep dendä piparminttu - kerma e en av jälkiruoka dofterna, du får kuvaston sen på kutsut vart finns alla ! :)) Mango mandarin låter fresh, sekert mykky god doft :> där komer altti nyheter varje säsong, domhär alla juldoftena gilla ja jättemycke!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!