Parkatakki ja tolppakorkokuume & foodtips

Tolppakorot korkokengissä ovat talven trendikkäimmät ! Keräsin tähän muutamia mielestäni upeita kenkiä Shopbopin sivuilta kauden juhliin . Kultakimallekengät ylänurkassa ovat Biancon valikoimasta.

Eli mikäli uusien juhlakorkkareiden osto on ajankohtainen, satsaa tolppakorkoihin. Niissä on tyyliä sekä lisäksi niissä on paljon helpompi kävellä kuin piikkikoroissa ! Ja kuten aiemmin olen maininnut, kultaa ja hopeaa kannattaa kokeilla tällä kaudella sillä kimalletta näkyy myös kengissä asti.

.. ja kauden trendikkäin talvitakki on ehdottomasti parka, joita löytyy lähes kaikista liikkeistä ja nettishoppailupaikoista. Tässä pari suosikkiparkaa, oma suosikkiväri punainen ; persoonallinen, ja erottuu mukavasti edukseen. Yllä Nelly.com ja alla Ellos.fi . :) kummankin nettiliikkeissä löytyy erivärisiä parkoja laaja valikoima, muun muassa mustaa ja army - vihreää.

Parka - takissa on paljonkin hyviä puolia : se on äärettömän lämmin pituutensa vuoksi, käytännöllinen ja ennenkaikkea: rento mutta supertrendikäs.


Coffee and Cooking !
Bongasin kaupassa uutuuspikakahvin : DeCasa Caramel ! samassa sarjassa löytyy eri makuja, mm. casa vanilla. Jees, kerrankin pitkäkestoisempi makukahvi kuin yleensä ostamat pikakahvipussit, jotka loppuvat melkein viikossa !
Kahvin suurkuluttajana tämä purkki on pelastus, sillä aikaisina aamuina ei päivä lähde käyntiin ilman kahvia etenkään tähän tasapimeään vuodenaikaan.



Food !
Paras maistamani juusto : Valio Alppikreivi


vinkki : piristä ruokaa maukkaalla juustolla ! Halloumi - juusto on makoisa lisä esim. kanaruoan salaatin lisukkeeksi.

Kommentit