Cosmetics Peggy Sage, Paris

Nappasin mukaan niin ikään muotimessuilta muutama viikko sitten Peggy Sage - kosmetiikkamerkin tuoteluettelon. Ostin samalta osastolta myös kauan suunnittelemani punaisen,hieman pinkkiin vivahtavan huulipunan. Tällä hetkellä trendiväreinä ovat etenkin korallin sävyt, perus-punainen, punaisen herkkusävyt (mansikka,vadelma) sekä yllättäjänä täysin oranssi, appelsiinin värinen huulipuna!

Peggy Sage 'a suomessa myyvän Euronoxin messuosasto oli laaja, siellä oli tuotteet hyvin näytillä. Etenkin huulipunasävyjä oli mistä valita! En ole niinkään tottunut huulipuna läträäjä, mutta juhliin on mukava pistää vähän piristystä, mikäli muu meikki on suht kuulas ja naturelli ( ei viitsi erittäin maalattujen silmien ja ihon kaveriksi pistää rajun punaisia huulia, välttääkseen klowni - efektiä)

Huulipuna on siis must - hankinta tulevaan pikkujoulusesonkiin! Rohkeat kokeilevat uutta oranssi - trendiä huulissa.






 herkullisia lipgloss - sävyjä!
Euronoxilla on liike Helsingissä, osoitteessa Runeberginkatu 35. Sinne siis tekemään omia löytöjä! ;)

Tässä pari hyvää pidentävää ripsaria : M.n France ( musta tuubi) sisältää seerumia joka tekee ripsistä pidemmät ja tuuheammat. Ostin kauneusmessuilta hintaan 4 € :) toinen vieressä sininen tuubi on Yves Rocherin, 360 astetta mascara jossa on loistavasti pidentävä kumiharja jolla on siisti levittää ripsiväriä!

Tänään:
piti kyllä melkein hieraista silmiään aamulla kun ulos katsoi: what, do i really se the sun? Viime kerrasta on kyllä aikaa kaiken tämän harmauden jälkeen, suomen puolella ! Lienee aurinko syy tämän aamuiseen energiaan joka vaan kumpusi, sillä illalla kylmässä ja pimeässä kävellessä, melkein oitis kotiin tultuaan rupesi väsyttämään!
 Todays style , wednesday :
 paita, guess. sukkikset Lindex. Kengät, Spirit Store.
My room at eveningtime:
Get the lingonberry nails with this product :

Kommentit