Monday n' new week

Selvisin kuin selvisinkin helpolla viikonlopun pikavilustumisesta, eilinen oli jo paljon parempi ja kuume oli täpöteissään yhden huilitun päivän (tai illan) jälkeen. Eli ei ollut kyse onneksi suuremmasta pöpöstä ja pirteissä fiiliksissä mennään taas!

Eilen käytiin mummulassa syömässä kauden ensimmäiset joulusapuskat. nam mitä hyvää maksapateeta ja lanttulaatikkoa oli tarjolla:) otin muutaman christmas lights - kuvan näin pikkujoulun kunniaksi, sekä kylästä että kotoa ;


Tänään pystyikin sitten tokaisemaan: "myrskyn jälkeen on poutasää", kun aamupäivällä vilkaisi ikkunasta ulos. Vaikkakin tuulenpuuskat on edelleen kovia, pahimmasta myrskystä ollaan selvitty.
 Postasin taannoin Peggy Sage'n- tuoteluettelosta löytyvistä kosmetiikkatrendeistä. Tässä lisää kyseisen merkin valikoimaa,jota en viime kerralla huomioinut. Nimittäin kynsilakkatrendejä! viimeksi esittelin huulipunat, tässä muutama mielenkiintoinen kynsilakkaväri talvikynsiin: kun keväisin ja kesäisin mennään pirteissä pastelli - ja karkkiväreissä, talvella onkin sitten luvassa kylmempää ja mattapintaista värikarttaa: valikoida voi niin harmaan/hopean, luumun/viininpunaisen, ukkospilvensinisen, munakoison kuin army - vihreän/khakin sävyistä lakkaa. Choose your favourite !


Shop Peggy Sage cosmetics in Finland: Euronox Oy, Runeberginkatu 35, HKI. Facebook - fanisivut ja uutisia löydät tästä

Tässä hieman asukuvia; sekä eiliseltä Sunday and today, monday :
TAKKI JA LEGGINGS H&M, LAPASET SEPPÄLÄ, PONCHO FRIENDTEX

TOPPI&HOUSUT H&M, NEULE BIKBOK,JA KORVIS UR&PENN ( mut tänhetkinen ehdoton lempparikorvis ;))

My Picnic-Välipala tänään: Vitamin Well Reload juoma, nam en oo juonu sitä pitkiin aikoihin; ja kanacaesar-bagel <3

PLUS: Päivän suurin piristys ; toiveeni on selvästikin kuultu :

eli ENÄÄ ei onneksi tarvitse mennä lähikauppaa pidemmälle saadakseen Layseja ! jeeesss ;) aiemmin kun manasin, että niitä löytyy jopa tallinnasta niin läheltä mutta kumminkin liian kaukaa, nyt ne on rantautuneet tänne meidän iloksemme.
makuina löytyy ainakin Sourcream ja Barbecue. Tämä pussi menee yhdessä illassa !

Happy beginning of the week to everyone !

Kommentit