arkeenpaluu

Vasta nyt on kutakuinkin päässyt arkirytmiin kiinni reissaamisen jälkeen. Kuukaudet ovat menneet niin nopeasti juuri reissukuumeen takia! Nyt vasta tajusi, että kaikki reissut on takanapäin. "sitä jaksaa paremmin kun on mitä odottaa" pitää kyllä totisesti paikkansa!

Elokuu meni äkkiä, kun tiesi pääsevänsä syyskuun puolivälissä Espanjan aurinkoon, ja ei ollut aikaakaan kun espanjasta kotiutui, ja lento afrikkaan Cap Verdelle oli oven takana. Nyt on sitten jo marraskuu hyvässä vaudissa lähtenyt käyntiin, ja uskomatonta mutta totta pikkujoulukausikin on pyrähtänyt käyntiin! Tämä syksy on ollut nopeatempoisin moneen vuoteen.

Nyt on aika rupee postailemaan taas muodista ja tyyleistä. Ja tällä kertaa puhutaan kengistä; katsastelin vähän Spiritstoren uutuuksia talvikenkävalikoimissa, sieltä löytyi tämmöisiä kaunottaria :
 Söpöt talvi - sneekers pörrösisällyksellä !
 Näissä oli erityisen kivat värit, trendikäs oranssi yhdistettynä ruskeaan :)
 Underground shoes on hyvä valinta persoonalliselle pukeutujalle joka haluaa erottua!
Uggit jatkaa suosiotaan eri muodoissa. Tänä talvena trendeinä ovat erityisesti pörröpallot naruissa! Toivotaan, että luvassa on pakkastalvi eikä semmoinen ikävä loskamoska - meininki, niin tulee uggeille enemmän käyttöä! Jos Spiritin kenkävalikoima kolahti, nettishoppailua voi harrastaa osoitteessa www.spiritstoreshop.fi , tai käväistä myymälöissä joko Itäkeskuksessa, Citykäytävällä tai Jumbossa.

Tässä kollaasissa keräsin yhteen muutamia Weekdayn nilkkureita, jotka ovat mielestäni hienot ja erikoiset. Paksu, kengänpohjasta juuri ja juuri erottuva korko on nyt erittäin in. eli mitä paksumpi korko, sen parempi !
tämähän on hyvä uutinen kaikille, jotka vierastavat koroissa kävelemistä. Erittäin hyvä tilaisuus siis oppia kompuroimatta liikaa!
Enemmän Weekday - valikoimaa osoitteessa www.weekday.se

Viikonloppu meni pyhäinpäivän vietossa 'pienissä häissä' Petri Nygårdin keikalla, lisäksi lauantaina mummun patojen ääressä :) Tässä perjantain going out - vaatteet :
Kengät, Spirit <3
Mekko yhdistelmä : allaoleva valkoinen Gina Tricot, päälläoleva korkeavyötäröhame Seppälä.
 
Nice pictures on Weheartit.com ! :) some stuff with attitude & feelings :

Kommentit