Products for the winter, style & some food

Esittelen torstain kuvasaldon, luvassa joka aihe-alueesta jotakin. Ensinnäkin kauneusasiaa:

- BC Bonacure repair rescue - sarjan hoitosuihke pelastaa hiukset kuivumiselta näin kun talvea kohti mennään. Ainakin omat hiukset on niin kuivaa laatua, että pitää aina hankkia vuodenaikojen mukaan tehokkaampaa jälkihoitoainetta.

Pelkkä shampoo - hoitoaineyhdistelmä ei riitä millään , vaikka ei haluaisi mielellään käyttää niin paljon kemikaaleja hiuksiin. Suihkun jälkeen kun hiukset lähti kuivumaan huomasi huonon hiuslaadun, latvat pörrööntyivät heti.


- Kosteusvoiteena käytän H&M'n Coconut Lime - Bodylotionia, joka on riittänyt ties kuinka pitkään. Edullinen, ja kosteuttaa kunnolla. Lisäksi raikkaan tuoksuinen!

Then some cooking tips
Kokkasin eilen pitkästä aikaa lihaa, tein naudan sisäpaistia punaviinikastikkeessa ( i know fancy stuff, olen viikon syönyt pakastelihapullia ja riisiä nyt teki jo mieli muuta) :>

Paistoin eka paistinpannulla lihamöhkäleen molemmin puolin, lisäsin mausteet ( pippuri-mix sekä hiukkasen suolaa) ja lykkäsin uuniin 70 minuutiksi.
Pistin paistin kaveriksi uuniin pilkottua sipulia ja porkkanaa.




Paistin jälkeen piti vielä venailla ranskalaisten valmistumista uunissa, joten tämän annoksen tekoon kannattaa varata aikaa noin 1,5 tuntia, paistiruoat vievät aikaa mutta ovat erittäin hyviä vielä uunijuureksilla, punkkukastikkeella ja ranskiksilla, suosittelen!
kaikista paras juoma olis tietty ollut punaviini joka sopii oivasti liharuokien kanssa mut sitä ei löytynyt kotona.


Stylee, big thing in Sweden: College suit !
Ns. "hupparipuvut / Collegehaalarit" ovat suurta huutoa ruotsissa, ollut jo jonkin aikaa, mutta suomen katukuvassa niitä ei paljoa ole toistaiseksi näkynyt ( luulen nähneeni kerran-pari semmoisia neon keltaisia - pinkkejä versioita).
Joka tapauksessa, ketju Piece of Norway'n valikoimasta löytyy jos jonkinlaista haalaripukua : erittäin tyylikkäitä ja rennon näköisiä, afterski -meiningillä!

Eli voi hyvin mielin mennä kaupungille lökäripuvussa tuntematta itseään epätrendikkääksi. Nämä ovat IN ! Tuotteen kehittäjät kertovatkin halunneensa kehittää rennon 'sunday/after party' outfitin, jossa voi vaan hengailla ja katsella telkkaria. Keräsin tähän muutaman oman suosikkipuvun:




Then i show u my outfit thursday 17112011 :
 LEGGINGS Zara / TOP Gina Tricot / BASEBALLSWEATER H&M

Plus some cute doggies :

Huomenna olis tiedossa kauden ekat pikkujoulujuhlat. Happy weekend everybody!

Kommentit