Minä ja lauantai - illan kaverit kuvina




Eli kuvat puhuu puolestaan : Just me, myself and I & the feber.
Kavereilla tarkoitin peittoa&tossuja, fazerin sinistä, ja kupposta finrexiniä. Ai että, kohtalon iva tosissaan osaa olla pirullinen kun sille päälle sattuu. Pikkujoulu, lauantai - ilta ja näin ankean kuumeenhuuruiseksi se kääntyi.

Nyt joudun pyytää anteeksi,etten pilaa muiden juhlafiilistä näillä masentuneilla puheillani :D oli vaan pakko purkaa tuntemuksia, harmitti että jäi illan hauskat pikkujoulukekkerit kokematta . Mutta onhan tässä vissiin hyväkin puoli; huomenna ei tarvitse kärsii väsystä tai pään jomotuksesta;)
Hauskaa pikkujoulua kaikille kaikesta huolimatta ,muistakaa nauttia niin puurosta , glögistä kuin hyvästä seurastakin ! Olen juhlahumun hengessä mukana jollei muuta ;)

Ehdinpä tässä katsella ensimmäisen kerran alusta loppuun myös Suomen Talentia, ja tällä viikolla sattui sopivasti olemaan finaali kyseessä ! Täytyy sanoa, että oli siinä monta tosi lahjakasta talenttia: omat suosikit olivat tankotanssija, kahleista itsensä irroittanut mies sekä The Vip bartenders ( jotka muuten voittivat!)
Ja vähän muotia liitän myös tähän postaukseen :
Nimittäin Shopbopin kauden housuvalikoimaa kun katselin niin siinä sen näki : retrohenkiset Samettihousut palaavat taas muotiin ! Eli kunnon 60 - ja 70 luvun hengessä siis mennään. Samettihousua on niin violetin, pinkin,sinapinkeltaisen kun ruskeansävyissä. Erityisen muodikkaita ovat juuri nämä värjätyt variantit!
Shopbop.com.

Nyt katsomaan jotain leffaa; olkoon sitten kauhua tai jotain piristävää komediaa!

Kommentit

  1. Voi että, kipeänä ei ole sitten yhtään kivaa. Pikaista paranemista sulle! :)

    VastaaPoista
  2. Eih ole varsinkaan pikkujoulu aikaan :D mut eikai sille mitään voi kun kipeeks tulee ;( koitan parantua:)

    VastaaPoista
  3. great post
    Take a look on my blog and if you like we can follow , http://keepintouchwithfashion.blogspot.com/
    have a wonderful day

    VastaaPoista
  4. Hi ! Thank u verymuch :))
    i joined your blog,you have a beautiful style and great pictures :) have a nice day as well:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!