Cabo Verde, in my heart !

Lisää kuvia upealta Cap Verdeltä pukkaa! Nyt kun sain vihdoin kaikki 'editoitua' :)

Kävimme Salin saarella, en edellisessä postauksessa maininnut. Cap Verdeen kuuluu 10 pientä saariryhmää :> Sal on todennäköisesti melko uusi turistikohde, sillä meidän kaupunkia Santa Mariaa laajennettiin ja rakennettiin par aikaa, siellä oli vasta pelkästään muutama hotelli rantabulevardilla.

Cap Verde city, oli erittäin pieni mutta löytyi tuliaisia muutamia kaikesta huolimatta:) myytiin enimmäkseen paitoja, koriste esineitä ja koruja, kaikki käsin tehtyjä :)

Beach Party keskellä kirkasta päivää !!


Sain kunnian pukeutua kansallisveneeseen ! Tai asettauduin vapaaehtoiseksi :D




Das Bungis from inside, teevee kuva ei ollut paras mahdollinen mut no stress :D ja sähkökatkoksia tuli 'muutama' viikon aikana !



Baywatch torni

Cap Verde Sal oli tuulisurffarien unelmakohde, joskus olis kiva kokeilla kauan pysyis pystyssä ! ainaki siistiltä näyttää ammattilaisten tekemänä.





Retkelle lähdössä!



Murdeiran kaupunki, rikkaiden kaupunki jossa asuu vain muutama Cap verdeläinen ja enimmäkseen Portugalilaisia. Asuntojen hinnat 3 miljoonassa :O
Rich people like us?! Maybe not :D


Palmeiran kaupunki myymälöineen







 Tuo "vesi" joka näkyy tuolla horisontissa on ihan oikea kangastus ! eli ei aitoa vettä, silmä vaan näkee sen aavikolla, wow it was amazing to experience :O

 lehmä päivätirsoilla




 SALT LAKE CITY;)


 Salina's Spa, upeella paikalla vuoristossa jossa oli tarjolla muun muassa suklaa - hunaja kuorintaa, hierontaa ja muita hoitoja, pääsimme testaamaan kellumista in the salt lake!



 Leonardos italian restaurant santa maria, amazing and beautiful ja hyvää ruokaa :)


Kommentit

  1. Vitsi de sir fint ut, man e int alls avundsjuk... Hit ha man suti på arbete i regn o rusk bara.. :) /Ingrid

    VastaaPoista
  2. :) tack Ingrid ! jepp fint va de indeed å de finaste stranden&vattnet ja sett :) oinej,joo regn å rusk gäller noo hit i finland ! voi va man sku ha kunna hämta lite sol å värme hii å :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!