Start of lectures

Nyt on lähtenyt varsinainen koulu ja ekat tunnit käyntiin, eilen oli määrä olla tunteja mutta se kyseinen module alkaakin vasta ensi keskiviikkona, eli tänään tutustuttiin kolmen tunnin ajan Personal and Professional Development planning - moduleen, joka on yksi niistä kolmesta jotka kuuluu syyslukukaudelle. Tutustuttiin Swot-analyysiin ja päästiin jo tekemään hieman clipart - työtäkin, tutustuttiin toisiimme pareittain ja leikkasimme muotilehdistä kuvia vaatteista/maisemista/kengistä/koruista yms. jotka kuvaavat ko. henkilöä. Ensi viikoksi täytyy tehdä tästä valmiiksi lyhyt Power Point- esitelmä, jossa esitellään henkilöä kuvien mudossa ja keksitään tälle henkilölle oma brändi :)

Lisäksi kurssiin kuuluu sketchbookin laatiminen, eli ns. kuvakirja, johon kerätään muun muassa omia suosikkidesignereita, omia valokuvia, suosikkibrändejä sekä itseään henk.koht. inspiroivia ihmisiä ja omia tulevaisuuden suunnitelmiaan. Tämä työ onkin meidän final project,pääprojekti tälle ko syksyn.kurssille, ja se palautetaan marraskuussa. Tämän kuvakirjan tehtävänä on analysoida itseäsi luovuuden ammattilaisena.

(Nyt on tosi vaikea kirjoittaa suomeksi, im confused, tuottaa suuria vaikeuksia kääntää kaikki opittu ja tuntuu muutenkin että pää olisi ihan pyörällä kielistä, ei kohta osaa enää puhua tai kirjoittaa lainkaan :D)
Yes, there's a lot of buildings around campus as you can see! Yhteen suuntaan yhtä, toiseen toista :D

Päästiin hyvin käyntiin opiskelutahtiin jo tänään ja visuaalinen työ yhdistettynä bussiness-opiskeluun on just paras kombinaatio mielestäni. Vaikka tempo saattaa olla kova, siihen täytyy tottua, ja olen valmistautunut siihen, paljon deadlineja yms. luvassa jotka kuuluvat opiskeluun.

+ Some trend's on market

Piti jo viimeksi tästä kirjoittaa mutta tietty unohdin, eli Vintage Pattern - trendistä, joka tällä hetkellä vallitsee muotitaivaalla- eli kyseessä granny - like -vintage isot neuleet:
Yllä kokosin River'islandin ja Asoksen valikoimaa näistä neuletakeista ja neuleista.
Myös poncho - malli vintage pattern -tyyliin ( oikealla alhaalla), on trendiesimerkki.
Tämä kuosi näkyy jokaisessa liikkeessä täällä Englannissa, ja voisin kuvitella, että se tulee olemaan
syksyn/talven suosikkigarment monissa vaatekaapeissa! Muhkeat neuleet kun aina tulevat syksyisin takaisin katukuvaan.

PS. Oletko Jeffrey Campbell - kenkien fani? Nellylle kannattaa suunnata nokkansa katsomaan, mitä kaikkia uutuuksia siellä onkaan, some nice stuff, i can say!




// Greetings, Nina
(ainii, aloitin myös espanjankielen opiskelun, eli Hasta luego, buenos noches)

Kommentit