About the university

Voisin tällä kertaa kirjoittaa hieman yliopistosta, University of Central Lancashire Preston kampuksesta.
(välikommentti: nyt kelpaa surffailla ja kirjoitella, muutaman hermojaraastavan asennus-tovin jälkeen sain vihdoin ilmaisen sekä nopean university-netin toimimaan!! riemu on suunnaton, eli nyt voi hyvällä omalla tunnolla surffata miettimättä että lasku tulee perässä)

Elikkä asiaan, eilen kävin tosiaan hoitelemassa hieman asioita yliopistolla kun aamulla oli vain central ID checking eikä periaattees muuta koko päivänä, tämä viikko on iisi ja onneks näin et ehtii hoitaa hommeleita ennenkuin sit ens viikolla alkaa opinnot (37 tuntia viikossa opiskelua on laskettu määrä, joista kylläkin leijonanosa omatoimista sellaista sillä luento-tunteja on aluksi vain keskiviikkoisin ja torstaisin).

Yliopisto on tosi moderni, mitä täältä ei löydy niin sitä ei totisesti tarvitse.. on kuppilaa ja ravintolaa, take away - kahvipisteitä ja kioskeja kaikilla mausteilla, kahviautomaatteja, oma clubi/yökerho, kuntosali jossa järjestetään arkipäivisin tunteja kuten zumbaa ja spinningiä, sekä opiskelijayhdistyksen (Student Union) rakennus (jossa jopa ruokakauppa). Yhdessä ravintoloista olin näkevinäni olut-hanat, eli jos haluaa vaihtaa viihtelle kesken koulupäivän sekin on näköjään mahdollista.. 8) tääl on elämä muutenkin hieman rennompaa&leppoisampaa!

Yliopisto koostuu  4 eri "zonesta", kiitos kartan olen löytänyt kaikkiin paikkoihin perille, muuten olis voinut olla hieman työlästä :> meidän kurssin zone on orange zone ja paikkana Victoria Building.

Tässä lähellä missä asun on myös Universityn high-tech kirjasto, sisään pääsee skannaamalla korttinsa jolloin portit aukeaa, porttien kohdilla vielä security tsekkaa että kaikki sujuu oikein. Neljäkerroksisessa kirjastossa vierähtikin tänään jokunen tunti, alakerrassa on nettipisteet ja seuraavissa kerroksissa kirjat ja luku/työskentelypisteet. Lisäksi on mahdollista päästä työskentelemään Mac-luokkaan, sinne täytyy mennä testaa Macbookeja joku päivä:>
Muuten täytyy todeta, että stereotypia siitä että britanniassa aina sataa on vaarallisen todellinen, keli on ollut epävakainen, maanantaina kovia sadekuuroja ja keskiviikkona meno jatkui, ripotteli enemmän tai vähemmän kovaa vettä.  Mut toisaalta, kun ei sada niin paistaa, eli ei mitään välimaastoja vaan joko tai :)
 Muutamia maisemaotoksia; Preston Central library
 ..Some random nice alley
.. Topmään ja Topshop!

Pakko vielä näyttää pari juttuu , joihin olen täällä nyt rakastunut!
Crisp's hand cooked! Täytyy kyllä koluta läpi kaikki flavoursit, sillä nämä ovat h_y_v_i_ä.Tässä makuna ehkä vähän erikoisuus, mut hyviä olivat! 
- ST. Moriz itseruskettava, ajaa saman asian kuin mun kotona käyttämä St. Tropez, paitsi että tällä hintaa 2,50£!
-Pure Coconut kuivashampoo, tosi hyvän tuoksuinen !
Nämä molemmat tuotteet maksoivat siis yhteensä 4,50£, eli ei kyllä paljon :>

Vimto!! Ehkä parasta limua mitä täältä löytää, sekoitus makeutusaineita ja sokeria.
Saatavana myös no sugar added - versiona.
Sain mukaan mahtumaan vain yhdet arkikengät, joten tiistaina kaupungilla pyöriessä kävin Primark-tavaratalossa (tosi edullisia juttuja täynnä), josta löytyi nämä mocca-niitti syyskengät.

Muuten täältä löytyy tosi paljon kaikkia edullisia koru-kenkä ja accesories-liikkeitä, tulee mieleen samanlaiset jossa on tullut espanjassa pyörittyä!
Weather forecast Preston
Tänään on yhdet tutustumismessut ja loppuviikko olis vapaata.
Muuten Fresher's viikko jatkuu ja luvassa on clubi-tapahtumia ympäri kaupunkia:>
Let's meet again!
Nina

Kommentit