Mall shopping in Preston

Tässä viikonlopun aikana on ollut aikaa pyöriä hieman Prestonin 3-kerroksisella S.t George's - ostarilla, meillä oli kahden suomalaistytön ja yhden tanskalaisen kanssa tänään alunperin suunnitelmana mennä Preston art museoon but, unfortunately it was closed on sundays!  Sadepäivää mentiin sitten sen sijasta viettämään ostarille, mikäs sen parempi ajanviete. Mentiin yhteen tosi kivaan doughnut-kahvilaan, jossa donitseja oli laidasta laitaan, kaikille jotain kuorrutusta, oli hyvää mut varoituksen sanana voisin sanoa että sokeriähky on mahdollinen.. ei vois syödä enemmän kun yhden tuollaisen:D
 Ja kelihän oli taas mitä oli, tässä vähän evidence...
Tuulee ja sataa tiheästi, eli ei mukavin yhtälö tosiaan!
Eli toivotaan nyt vähän niitä aurinkoisiakin syyspäiviä tänne, vaikka sade kuuluukin syksyyn, mut ei ole mukavaa siltikään:D well, i guess better just to get used to the english regular weather which is rainy:)

Eilen ei ollut yhtä paha sää, tää myrsky on nyt lykännyt jostain suunnasta. Kävin lauantaina sitten ostaa vähä kitchenstuff and a blowdryer, ja sitten sillä ostarillakin, ja ajattelin nyt seuraavaksi vähän esitellä Preston shopping stores, mitä kaikkia putiikkeja täältä löytyy. Tässä vain ihan muutama, niitä on niin paljon muitakin, sitä mukaan kun jotain uutta bongaan niin esittelen tulevaisuudessa täällä!

Linkkasin myös ketjujen kotisivuille, joten jos kiinnostuit niin suurimmalla osalla on myös online-shop :)
1. Arvatkaa mikä ? Well, H&M kahdessa kerroksessa :) kyllä, sekin löytyy täältä Englannista mikä oli hieman suprising!
Ihan kiva kyllä, jos haluaa varmaa ja turvallista shoppailla like you were home :)
2. Claires
Edullisia koruja ja kaikkia mascerade-stuff
3. New Look London
Tosi, tosi kiva liike jossa on myös hyvin sopusuhtaiset hinnat, löytyy paljon printtejä jotka on nyt syksyllä in etenkin printti-pöksyjä näkyy jokatoisella vastaantulijalla. Muhkeat neuleet ja nahkatakit on myös aika kova juttu. Värit? Burgundy big time, sekä black, dark blue, viininpunainen.

4. Next
Tämä liike ei enään kuulu ostariin mut anyway, todella kivoja vaatteita, kenkiä ja laukkuja, ei kovin kalliita vaikka ovatkin esillä siihen malliin, että kyseessä olisi kalliimpi liike. Täältä löytää aika varmasti hyvän bilemekon, tuoksun tai laukun ja kengät. Alla muutama example;


 Preston shopping street
5. Miss Selfridge
Kivoja kuteita täynnä, valitettavasti vain vähän hintavia, jollei vaate ole alennuksessa.
Olisin voinut ostaa kirjaimellisesti kaiken liikkestä :) www.missselfridge.com
 Tätä trenssiä sovitin, kaikki oli paikallaan paitsi sadan euron hinta, vähän too much:)
Tämä tulee vähän ylimääräisenä tähän shopping-juttuun, mut tuossa on aika hyvä vertausesimerkki näihin hintoihin täällä, which is cheap, 3,28£ eli vähän alle 4 euron hintaan saat tuollaisen putelin Strongbow-sidua, suomessa taitaa pintti maksaa saman verran:)

+ Just some pictures..
 English (student) breakfast
Scarf, 5£, yhdessä koru/laukkuliikkeessä
Sain myös torstaisilta messuilta, hyvä kehoitus laittaa oveen roikkumaan! :)

Tulevan viikon keskiviikkona alkaakin sitten koulu, virallisesti huomenna mutta ekat tunnit on keskiviikkona, odotan jo innolla päästä oppimaan ja tositoimiin, kurssit vaikuttavat kaikki tosi mielenkiintoisilta!

//Nina

Kommentit