Rebecca Stella for Nelly







Nyt Nellyllä uusi erittäin upea (such so feminine) editorialsarja ,tällä kertaa Rebecca Stella for Nelly - mallisto. Tein vähän researchia sillä en tiennyt kuka henkilö on kyseessä, ja selvisi että kyseessä on ruotsalainen bloggaaja/muusikko.

Syy miksi tykkään tästä tietystä sarjasta on, että jokaisessa kuvassa on jokin kehoitus ja viesti; kaikki kuvat kannustavat ja rohkaisevat naisellisuuden ja femininisyyden korostamiseen pukeutumisessa. Mun mielestä naisellisuus on upeaa ja sitä pitäisi pystyä tuomaan esiin jokapäiväisessä pukeutumisessa, ei pelkästään juhliin.

+ A feminine fragrance needed,too?

Vihdoinkin, it has happened, Lady Gaga on lanseerannut oman nimikkotuoksun! Kuten monet muutkin starat, mrs Gaga on nyt tehnyt meille kaikille positiivisen tempun.

Fame - the first ever black eau the parfum
"
Never one to accept the status quo, Lady Gaga's first signature fragrance challenges every existing industry standard. Where there was light, she brings darkness. Where there was transparency, she brings mystery. Where there was fruit, she demanded poison. The result is Lady Gaga Fame, an opulent, crushed-floral fragrance that's black in color like the soul of fame but transparent once airborne. "

Tuoksun kuvaus kuullosti alkuun hieman synkältä, uskon sen varmasti olevan aika vahva ja mysteerinen, kuten Gaga itsekin. Heti kun tuohon törmään jossain department storessa täytyy tuoda enemmän tietoa esiin!

Tänään oli pitkä päivä koulussa, aamu - ja iltapäivätunnit kahdessa eri modulessa, bussiness kurssia: managing your bussiness ja development planning, jossa harjoiteltiin hieman scetchbookin tekoa varten ja avasimme inspiraation lähteitä, mistä kaikkialta ympäriltään sitä löytää. Tykkään noista molemmista kursseista tosi paljon: bussiness module antaa hyödyllistä käytännön oppimista ja ymmärrystä yritysten suuresta maailmasta sekä oman yrityksen perustamisesta step by step. Kurssi jatkuu sekä ryhmätöiden että individual report - tehtävän merkeissä. 
Development planning modulessa taas saa käyttää luovuuttaan niin, että vain taivas on rajana.

Kotiin päästyäni ilahduin sillä olin saannut postissa juorukuningas Seiskan luettavaksi Suomesta, kivaa vastapainoa muotilehdille ja Daily Mailille!




Some of todays outfit 
American Apparel powder shirt, Ur&penn necklace, Guess watch, Spinning jewerly ring (synttärilahja av min syster) Bik Bok top, H&M Pants, GT Belt, Primark cottonsock's

Greetings
Nina

Kommentit