Some useful books

Vaikka en yleensä lue (huom.koskaan) kirjoja, niin nyt kun on käden ulottuvilla kirjasto, josta löytää miltei kaikkea maan ja taivaan välillä (taisin jo kertoakin,että kijasto on aika kova juttu), niin oli pakko käydä piipahtaa ja katsella tarkemmin valikoimaa oman alan kirjoista.

Kirjat ovat kyllä yleissivistäviä ja mulla on vähän tyhmä fiilis siitä, ettei niitä oikein koskaan ole tullut luettuna. Lapsena tai tarkemmin teininä luin kyllä ruotsalaisiä jännäreitä, kunhan ne olivat sopivan paksusia ja ns. helposti luettavia. Netti on vain tahtonut viedä liian suuren aukon vapaa-ajasta, ja kirjoihin uppoutumiselle ei jää aikaa paljonkaan. Ensi kesäksi voisi ottaa haasteeksi lukea jonkun paksun kirjan!

Ja sitten taas jos menisin siihen asian ytimeen, aina välillä tahtoo syntyä tällaisia välispiikkejä jotka vähän poikkeaa aiheesta, my apology :) eli kävin eilen lainaa vinon pinon Muotiin liittyviä opuksia ja kuvakirjoja,joihin sitten illalla uppouduin. Ihastelin kirjastossa, mitä kaikkea sieltä hyllyjen uumenista löytyikään.. oli Coco Chanel - elämänkertaa, Mochinoa, Yves Saint Laurentia ja monia Vintage-aiheisia historiakirjoja. Päädyin kumminkin nyt näin aluksi, että sain kaikki raahattua omin päin kotiin, lainata vain kurssiini ja muodin aloihin relevantteja kirjoja.

Kasassa on seuraavia :
- The Fashion Careers clinic guide,
jonka luinkin jo läpi, todella mielenkiintoinen
- The Fashion Careers Guidebook
- Fashion Entrepreneur - starting your own fashion bussiness
- Stylist's (jossa esittelyssä sekä musavideo ja editorial stylistit kautta aikojen)
- In Fashion

Tuossa kun Muodin yrittäjyyttä lähtee opiskelee, niin erikoistua voi periaatteessa vaikka mihin, ja moni noista kirjoista kuvaakin muodin alojen eri työtehtäviä ( markkinointi,sisäänosto, PR, styling, journalismi m.m) alan ammattilaisten haastattelujen höystämänä, jotta saat työpäivistä - ja tehtävistä parhaimman ja mahdollisimman realistisen kuvan.

Kirjastossa on myös esillä jos jonkinmoista aikakauslehteä, löytyy m.m Ellen ja Voguen vuosikertoja (Voguen jopa 30 vuoden takaa). Niistä jos jostakin löytää vintage-juttuja! Katselin tosin vain tällä kertaa uusinta British Vogueta. Vaikka lehti onkin täynnä uusimpia editorial-mainosta luksusbrändeiltä, niitä on kiva katsoa,vaikka ei pystykään ostaa omakseen. Aina voi unelmoida :)


 Mochino (yllä)


Kyllä eilen ehti muutakin tehdä, jumppatuokiot alkoivat näes nytten, meillä oli kuntosalin esittelykierros jonka jälkeen oltiin free to start exersicing, piti vain käydä ostamassa jumppakuteet (halvalla Primarkista, tossut £6 ja housut saman mokoman) eli sinne kannattaa ehdottomasti suunnata ekana ostoksille mitä ikinä periaattees tarvitseekaan, sieltä löytyy, niin trendejä kuin kaikkea muutakin.


Tuosta meidän campuksen liikuntakeskuksesta vielä sen verran, että kyllä on modernia täytyy sanoa, isot,siistit ja avarat tilat ja onneksi vielä ilmaista ekan vuoden kokopäiväisille opiskelijoille, jes :) Keskus sijaitsee rakennuksen neljännessä kerroksessa eli kyseessä on vähän niinkuin " penthouse-fitnesscenter", ison salin lisäksi on myös oma discosali crosstrainereille,jossa soi diskomusa ja diskovalot on päällä, tämän lisäksi, voit valita vapaasti ruudulle ilmestyvän tv-ohjelman liikuntasarjasi ajaksi ja siinä samalla polttelet kaloreita. Eli melko motivoivaa lähteä uudestaan, ei kyllä ollut ainakaan tylsimmät 20 min of workout, viihtynyt olisi pidempäänkin :D

+Some weather photos, hurjia sääraportteja pukkaa kyllä nykyään täällä tuon tuosta, noh, pitäähän sitä ihmetellä ja kuumastella uutta ilmastoa :) Tänään satoi jotain rakeita kun käytiin ruokakaupassa ja oli vain +6, cold! :S




Näissä kuvissa aurinko pilkottaa, mikä on great!
Nyt kattoo potkupalloa, Real Madrid - Manchester city UEFA Champions, to the pub!

//Nina

Kommentit