On the other side of Preston

Viikonloppu on mennyt hauskojen juhlien merkeissä ja se näkyy tänään 'lievänä' väsymyksenä (sitä se opiskelija-life teettää), eilen käytiin yliopiston yökerhossa Paint Partyissa, eli bileet missä roiskitaan UV glow väriä tuubeista toistemme päälle ja maalataan naamaa, oli ihan mielenkiintoista ja erilaista, tosin boiler suit eli haalari oli pakollinen jonka lisäksi ei mielellään kannattanu laittaa ihan niitä parhaita lempivaatteita päälle, olis saattanut aamulla harmittaa!  Perjantaina käytiin puolestaan keskustan yökerhossa pomppulinna juhlissa, nekin oli hauskat.
On sitä toki muutakin ehtinyt viikonloppuun saada mahtumaan kuin juhlintaa; eilen tuli havaittua taas uutta tässä uudessa kotikaupungissa, en näes vielä ole tutustunut muuta kuin keskusta-alueeseen ja eilen sai huomata, että on täällä muutakin; vähä kun lähtee sivummalle kulkemaan, ei mene pitkään niin kukkulan takaa avautuu jokseenkin upea puistoalue nimeltään Avenham Park - lammikoita, suihkulähde,kukkaistutuksia ja iso river, jonka kupeessa puisto sijaitsee. Lisäksi joen yli kulkee junaraide, aika hulppeat näkymät junasta. Tämä oli mitä parasta nähdä eilen lauantai piknikin merkeissä, aurinkoisella säällä ja varmaan tähän asti lämpimimpänä päivänä!








(Tuli mieleen Harry Potter leffat tästä maisemasta)






 Tämä joki virtaa Irlanninmereen, jonka alku ei ole tästä kaukana.








Preston on kaupunki joka sijaitsee keskellä maaseutua. Voi sanoa, että se on suurkaupunkien Liverpoolin, Manchesterin ja Blackpoolin ympäröimän verkoston keskipiste. Maaseutu - countryside on havaittavissa jo, kun hieman poikkeat sivulle pääkaduita - se alkaa melkein välittömästi. Horisontissa näkyykin sitä hieman, vuorien höystämänä.
 + Some more city center pictures








Perjantaina kävin niin ikään kaupungilla asioilla ennen koulua ja poikkesin eräässä charmissa kahvilassa kun nälkä yllätti, sinne pitää mennä ehdottomasti uudestaan tilaamaan aito afternoon tea, tällä kertaa valitsin cappucinon;



Tosi kiva mesta, tuollainen aito England old time charm - paikka!
Näytti olevan suosittu lounaspaikkakin.

Perjantaina meillä oli koulussa introduction New Venture Creation - kurssiin, joka käydään Art,Design and Preformance koulun sijasta Lancashire Bussiness Schoolissa, sillä kyseessä on bussiness ja markkinointikurssi, joka on suuri osa tätä koko koulutusohjelmaa ja antaa tietämystä oman yrityksen pitämisestä. Kurssi sisältää myös hieman laskentaa, eli pääsee vähän ehkä käyttämään matikkapäätäkin!

Vielä yksi photo, on friday kämppisten kanssa,
//Nina

Kommentit

  1. Upeita kuvia ja hauskaa opiskelijaelämää! Enjoy, fully! Terkut Espoosta!

    Tarja, DesignShopOutlet.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos paljon! :)) yes, indeed, will enjoy, ja terkkuja takaisin Espooseen! -Nina

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!