This weekend will be at..

Radisson BLU Hotel, Tallinn - Hotelli - Tallinna, Viro

Hotelli
Rävala pst 3
,
10143
Tallinna
,
Viro



 ... Radisson BLU hotell Tallinn ! Yess wau, odotan todella innoissani tätä virkistävää minilomaa! Suunnitteilla on ollut jo pidemmän aikaa jonkinlainen pikkureissu, ja siinä eilen ja toissapäivänä kun olin varailemassa päiväristeilyä lauantaille eksyinkin katsomaan Eckerölinen hotellipakettimatkoja ja ajattelin että mikäettei ottaisi samalla hotellimajoitusta kun sen saa reittimatkojen kanssa miltei samaan hintaan! Kannattaa käydä tutustumassa tästä hotellimajoituksiin, hinnat alkaen 54€/paketti/henkilö. Jos miettii, että hotellilomaan sisältyy kaikki (edestakaiset matkat+buffetaamiainen) tämä hinta ei tosiaan päätä huimaa - edestakaiset reittimatkat lauantailähdöillä olisi maksanut nekin itsessään 50€! Lisäksi tämä hotelli on neljän tähden tyylikäs,siisti ja laadukas hotelli :)

Mutta takaisin tuohon tulevaan lomaan. Tässä hieman googlailin, mitä Tallinnassa voisi keksiä tekemistä (yökerhoja,liikkeitä jne.) nyt kun yöksi jää! Meillä menee aikataulut siten, että ollaan tallinnan puolella kello 12 lauantaina ja lähtö onkin jo 9 aamusalla. Takaisin laiva lähtee sunnuntai kello 16, eli periaatteessa on puoli sunnuntaipäivääkin aikaa tallinnan puolella! Tosi mukava mennä kerrankin reissuun niin että on aikaa eikä tarvitse stressaa että apuvva, täytyy tästä kiirehtiä laivaan-päiväristeilyillä on joskus pahimmillaan ollut vain 2,5 tuntia aikaa tallinnassa ja siinä ajassahan pitää ehtiä shoppaa ja vielä syödäkin! Eli nyt on luvassa relaxing weekend ilman kiirettä mihinkään 8) En edes muista milloin olisin viimeksi yöpöynyt siellä -monenmonta vuotta sitten.

Liikkeet ovat jo viime Tallinnanvisiitiltä tutut, elikkä suuntana varmaankin kieppi Rotermann - kauppakeskukseen joka löytyy ydinkeskustasta, sieltä löytyy espanjalaiset suosikkini Bershka, Stradivarius, Pull & Bear. Viru -keskuksen kaubamajasta löytyy sitten tutumpia liikkeitä kuten Zaraa ja Mangoa- metsästän varmaan lähinnä Rotermannin liikkeitä sillä niitä ei löydy vielä suomesta. Yritin myös katsoa JOS tallinnassa olisi Seven Eleven, but im afraid että se löytyy kaikista muista pohjoismaista paitsi eestistä ja suomesta:D noh, onhan tallinnassa kaikkea muuta kivaa. Yökerhoista löysin sellaisia kuin Apollo ja Hollywood, jotka houkuttelisi hieman. Apollossa on enemmän live-juttua ja cabaret menoa, ja Hollywood on nuorisobaari. Lisäksi löytyyhän siitä kivenheiton päästä se Viru - hotellin yökerho! 
Ruokapaikkoja en ole ehtinyt vielä pahemmin zoomailla mutta se selviää sitten, vahna kaupunki on ainakin tuttu ja turvallinen. Myös hotellilla on hyvä pihviravintola and a loistava aamiaisbuffa, can't wait ;) lisäksi kaikkein huipuin on lasitornin 24 kerroksesta löytyvä Sky Bar, jossa voi siemailla cocktaileja huimissa näköaloissa!
Kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvää tarjontaa tallinnassahan on pilvin pimein edullisesti, hotellin vastapäätä löytyy City Spa joka toimii hotellin yhteydessä ja tarjoaa hierontaa ja muita wellness - palveluita. Hiuksiin liittyen löytyi Casabella - niminen hiusstudio, joissa klipsit maksavat 2,5 €/kpl. Casabellassa tehdään myös hiusten silkkisuoristus hoito, joka tekee hiukset silkkiseksi ja estää katkeilua 4 kuukaudeksi. Tavoitteenani on löytää jotain edullisia hiusklipsejä , kun tiedän niiden olevan paljon edullisemmat tallinnan puolella :) Monet menevät myös sinne huoltamaan ja laittamaan kynsiä ja ripsipidennyksiä.

Että sellaista tällä kertaa! Nyt monet varmaan miettii että mitä tämä on olevinaan - ei kirjoiteta yhtään alkoholi ostospaikoista?! :D Noh, ne varmaan hoituu Super Alkon vierailulla ;) Mikäli teillä mieleen juolahtaa jotain muita hyviä paikkoja mistä löytää edullisia klipsejä hiuksiin, tai Tallinnan menomestoja, ruokapaikkoja yms. mitä vain, vinkatkaa tänne suuntaan niin saa mini - weekendlomasta kaiken ilon irti! Tässä hieman pre-packing kuvia; what to wear in Tallinn?


Innostumista farkkumateriaalista josta viimeksi postasin! Ginan kanelinvärinen ylisuuri paita sopii hyvin noiden farkkushortsien kaveriksi. Lisäksi matkalaukkuun pääsee Bik Bokista ruotsista ostettu valkoinen pitsisomiste-mekko, Bershkan farkkuliivi ja Zaran vaaleanpunainen vetskaripaita.
Tämän päivän tapahtumista; aamupäivä salilla, yes, jaksoihan sitä olla crosstrainerilla lähes 10min vaikka luulin että pyörtyisin siihen kahden minuutin jälkeen :D sen verran pitkä salitreenitauko tässä on ollut. Muuten reeni sujui tosi hyvin jalkojakin tehdessä ja ensi viikolla taas käyttäämään ystävänpäivä korttia!
 
Lisäksi rakas koiramme kävi tänään jalkaleikkauksessa, sujui hyvin mutta eetu on väsynyt, pikaista toipumista ja voimia rakkaalle eetulle!<3
Eetu joulukuussa, tomera kerjäys - ilme naamalla <3

Tämä posti vain in finnish, tekstiä tuli sen verran hurjasti ! Hauskaa viikonloppua kaikille, stay on track!
.Nina

Kommentit