Spring denim - mania !

Kevään ykkösostos on ehdottomasti trendikäs farkkutakki- eli jos on mietintämyssyssä,minkälaiseen takkiin sonnustautuisi kevätkaudella, so denim it is.

Kehiin palaa siis se vanha, tuttu ja turvallinen takkimalli. Muistan joskus ehkä omina yläasteaikoina, kun moinen kuului vakiovarusteisiin (tällöin elettiin vuosia 2003-2006), ja nyt sitten tämä on palannut takaisin trendikkäämpänä kuin koskaan! Farkku yleisestikin on muodikasta kevällä. Niin housut, shortsit kuin farkkuliivit - kaikki yhtä tyylikkäitä. Kulutettua,rypytettyä tummaa tai haaleaa - sillä ei niin väliä, kunhan los material on farkkua. Tämän todistaa esimerkiksi espanjalaismuotijätti Blanco. Katselin farkku - ja kevätkampanjan valikoimaa ja tällaista kivaa löytyi!Inspiroivia farkkumuotikuvia ja ideoita eri vaatteiden yhdistämiseen farkkuun.

//Vårens number 1 rock är absolut denimrocken, som var ett synligt plagg speciellt nångång 2003 -2006 när jag gick i högstadiet, oc nu gör den comeback. Denim i allmänhet är mycket trendigt att klä sig i nu i vår; denim byxor, shorts eller väst- spelar ingen roll så länge det är denim i material! Här är lite inspirerande denim - kampanjbilder från spanska modekingens Blancos urval. Tips på hur många sätt man kan mixa kläder med jeans!




Toinen kevään supertakki ostos on neonvärinen kiilto-pussitakki (like in the 80's style) kuva yllä on erinomainen esimerkki.

//en annan vårens super jacket är en grann neon-påsjacka i 80 tals stil, som rocken ovan till vänster.


Tulee oikein mahtava fiilis kun katselee tuota kerrassaan täydellisesti toteutettua kampanjaa! Aivan upeita muotijuttuja, nyt vaan tosiaan sitä kevättä meille ja äkkiä. Blancon virallisiin sivuihin; tuotteisiin ja muihin ajankohtaisiin kampanjoihin voit tutustua tästä! Se on ylivoimaisesti lempiliike espanjan matkoilla ja mukaan on tarttunut yhtä sun toista upeaa aina käydessä kyseisessä kaupassa. Blancossa parasta on että saa erittäin edulliseen hintaan hyvänlaatuisia ja tyylikkäitä asuja- jotka näyttävät laadukkailta. Lisäksi vaatteet ovat aina jollain tavalla massasta eroavia, eli suomessa ei monilla vielä samanlaista vaatekappaletta ole!

// Man får riktigt fantastisk känsla av att se på denna perfekta vårkampanj! Jättefint mode, nu skulle dendär våren få komma hit fort. Till Blancos officiella hemsida slipper du härifrån, du kan bekanta dej med urvalet och kampanjer närmare. Nog är Blanco bland dom bästa butikerna jag vet på spanienvisiterna, det har fastnat med ett och annat fint på resorna. Det bästa är att du får mycket billigt fina och trendiga modegrejer, som ser dyrare ut. Kläderna skiljs också ut från massan på ett bra sätt - inte många här i Finland har ett precis likadant klädesplagg som du köper i Blanco!

Tämän päivän frukost oli like this;
..And i got to buy the rescue, hiusten raudanpoistoon : syväpuhdistava shampoo, Goldwell - sarjan Scalp specialist, joka puhdistaa syvimmältäkin hiuksen sisältä ja poistaa kaikki muotoilutuotteiden jäämät. Lisäksi sitruunamehu, joka pääsee viikonloppuna koe-ajoon, saa jännityksellä nähdä miten tämä operaatio vaikuttaa hiuksen laatuun :>

// Köpte survival - kit för järnhåret ; deep cleansing shampoo, från Goldwell Scalp Specialist, som rengör så djupt det bara kan och tar bort allt smuts och spår av stylingprodukter. Som tillägg citronkoncentrat som jag skall testa i helgen, så det återstår att se med spänning hur denna skall verka på hårets kvalité!

Sitten vielä päivän asua / Dagens outfit här till slut :
PITKÄ VALKOINEN NEULE VERO MODA & RAITAPAITA ALLA MYÖS, SUKKAHOUSUT LINDEX, TAKKI SEPPÄLÄ, TUUBIHUIVI christmaspresent

Jes, huomenna pääsee kauan sitten viime kerran testailemaan salille, onko jumppataidot enään olemassakaan! 8)
// Imorgon till gymmet och testa finns det några work - out talanger kvar!

Kommentit