The beauty comes in a box!





Tässä jo jonkin aikaa sitten postissa saapui paketti, jota voi kutsua varsinaiseksi "the beauty in the box": nimittäin kevääksi tilatut Versace for H&M - perhosballerinat! They're so cute. Parasta tässä oli, ettei se ollut kuin mikään tahansa H&M paketti vaan tuote oli ainutlaatuisesti pakattu kauniiseen kenkäboxiin Versacen logolla, ja lisänä tuli vielä nätti silkkinen kenkäpussukka jossa voi kannella kenkiä! Tai siihen voi laittaa muuta rekvisiittaa, harmi ettei ollut "hieman" isompi niin olisin voinut käyttää sitä pyykkipussina :) Nyt se soveltuu esim. jumppapussiksi. Yllätyin tosi positiivisesti, sillä normisti H&M'ltä tilatessa kaikki tuotteet, kengätkin saapuvat muoviin pakattuna. Tämä oli oikea exclusive - package.


Innostuin somistamaan ja tekemään kokonaisuudesta taidetta, sen verran kaunista katsottavaa oli paketin sisältö :D nyt vain sitä kevättä sitten kehiin niin pääsevät nämä somisteet koe-ajoon :> ei ole onneks enään pitkä aika! Jos ajattelee positiivisesti, ollaan jo puolessavälissä helmikuuta ja maaliskuulle kun mennään kaikki on jo paljon valoisampaa ja lämpötilatkin nousevat mukavasti. Ja niin nopeasti kun kuukaudet tässä ovat kokoajan vierineet, niin kohta huomaakin vissiin kevään olevan niin pitkällä että kesä koittaa! Oletko jo suunnitellut omia ostoksiasi kevätsesonkiin? Kengistä on hyvä aloittaa :) odotan vain hetkeä jolloin voi paiskasta kaikki niin-nähdyt talvisaappaat kaapin perälle ja vetää esiin kaikki kivat kevätparit!

// Här för ett tag sedan fick jag i posten en glad överraskning, en man kan kalla " the beuty comes in a box", nämligen nya, fina Versace for H&M fjärilballerinas! Det var inte frågan om något vanligt H&M paket, eftersom skorna låg i ett vackert, lila skolåda med guldigt Versace-logo på, och inuti kom det ennu som extra en silking påse för skorna! Om den varit lite större, skulle man ha kunnat ha den som bykpåse, nu kan den funkka tex. som en gympapåse. Helt otroligt vad man blev glad av denna beställning! Började också visualisera lite och lagade lite art av det hela, så vackert var det :) 

Nu är bara våren det enda som fattas! Till all tur är det inte lång tid kvar, vi är ju redan i halva februari och när mars är inne börjar vädret vara varmare och tiden går ennu fortare. Så snabbt som alla dessa tidigare månader gått på sista tid - så är vi nog inte alls långt ifrån våren och sommaren! Har du redan zoomat in på saker att shoppa till den nya säsongen? Skor är en bra grej att starta från. Oj vad jag väntar på att bara dumpa alla vinterstövlar i skåpet och dra fram alla nätta vårskor!

Eilen maanantaina oli myös aika postittaa kevään ekan kouluhakemuksen ennakkotehtävineen, niin äkkiä se aika tosiaan menee että yhteishaut alkaa olla ajankohtaisia kaikille kohtapuolin. Nyt on paperit vetämässä Media Programmeen in english! Olisi tosi mielenkiintoinen ja omia intressejä kuvaava koulutus, että jännään jo nyt maaliskuun loppua kun ilmoitetaan hakuprosessista ja mahdollisista pääsykokeista.

// Nu var det dags igår att posta första pappren inklusive förhandsuppgifter till skolan i vårens gemensamma ansökan! Sökte till engelskspråkiga Media Programme, vilket motsvarar väldigt mycket egna intressen och framtidens yrken. Är redan nu mycket nervös över slutet på mars, då de meddelar om fortsättningen, hur förhandsmaterialet sett ut och urvalsprovet.
Kuva TAMK'in sivuilta, Media Programmessa opiskelevien haaveammatteja

Jeijje, täällä sitä ollaan tämän illan ilman telkkakuvaa, jotain on sählätty tuolla ja saatu senkin ilon riistettyä :D thank god the internet is working. Toivottavasti kaikilla on ollut mukava ystävänpäivä ja olette saanneet paljon terkkuja ystäviltä! Omani meni perheen tyttöjen kanssa lounastaessa päivällä nepalilaisessa, ja ilta sitten töiden merkeissä. Lisäksi suunnittelilla on jotakin kivaa virkistystä viikonlopuksi!

// Är utan tv-bild här hemma, något har hänt där ute, inte roligt :D till all tur har man internet iallafall. Hoppas alla har haft en trevlig vändag och fått mycket hälsningar av vänner! Själv var jag och lunchade med familjens flickor på dagen i nepalsk restaurang och nu på kvällen at work. Har också hunnit planera lite något uppfriskande program till veckoslutet!


.Nina

Kommentit