Let's play hockey!

Lauantainen lätkän talviklassikko oli mieletön ja viihdyttävä tapahtuma näin keskellä kylmintä talvea. Oli erilaista olla stadionilla -15 asteen pakkasessa ja lumituiskeessa ! (viimeksi oli kesäkuu ja Bon Jovin konsertti) . Tunnelma HIFK 'n fanikatsomossa oli mahtava, ja jottei tulisi kylmä kannustettiin hyppien,huutaen ja taputtaen jonka lisäksi hyvät biisit lisäsivät tunnelman kattoon, tai tässä tapauksessa ilmaan!








n

Kuten kuvissa näkyy, alkupeli meni mukavassa , pääosin kirkkaassa talvikelissä, mitä nyt pientä pakkaslunta satoi. Kolmanteen erään kun mentiin lunta sitten rupesi tulee oikein tupruttaen, mutta ihmisten määrä lämmitti ja tosiaan se paikan meno ja meininki.

Show-fiilistä tuli, kun maali - ja voittohetkellä tykitettiin kentän laidoilta ilotulituksia ja tuli"palloja". Klassikko oli upea kokea paikan päällä, jos siellä kävi tai on käynyt aikaisemmin tietää minkälainen tunnelma on. Se on sama kuin olisi suuressa futisottelussa esim. espanjassa tai briteissä; sillä täällä suomessa, miinus 15 asteen pakkasessa sopii tuommoinen jääkiekko - tapahtuma paremmin kuin minnekkään muualle. Lähtihän yli 34 000 ihmistä hytisemään kylmään ulkoilmatapahtumaan, rakkaudesta jääkiekkoon ja omaan joukkueeseen ! Mielestäni moinen tapahtuma suomen talveen on upea idea, vielä PK-seudulla kun ollaan kovia kannattamaan joko IFK'ta tai Jokereita. Tässä vielä videomateriaalia paikan päältä :>
 Klassikon videomateriaalia ja huippuhetket myös iltalehden sivuilta tästä !

IFK aiheinen fanibiisi vielä;

Talviklassikon asu oli seuraavanlainen, kerrosta kerroksen päälle, ja jopa neljällä sukkakerroksella paleli varpaita loppusuoralla !sekä lisäksi saturday night-asu :


 FARKUT ZARA / JAKKU JA HALTERNECKTOPPI H&M / KORVIKSET GINATRICOT
So that was saturday, perjantaina tuli syötyä hyvän annoksen kotosalla. Eilen kävimme voitto -drinkillä 8)

Tänään on suomelle suuri päivä, uusi presidentti astuu virkaansa! Varmasti molemmat ehdokkaat hoitaisivat hommansa hyvin, itse olen vannoutunut Haavisto - fani. Hänen suosionsa on ihan uskomatonta; milloin nuoret ihmiset ovat halunneet politiikon nimmaria yhtä vimmatusti? itseäni ei ole pressanvaalit kiinnostanut aikaisemmin yhtään, tänä vuonna olen seurannut niin vaalitenttejä, sanomalehtiä kuin nettijuttujakin! :) nyt äänestämään!

Ps. postaus vain suomeksi , tekstin määrän takia menee aikaa översättaa ;D

Hyvää vaalisunnuntaita!
- Nina

Kommentit