Käynti Vantaan Consult Ladyssa

Eilen torstaina vietettiin mukava puolisen päivää hemmottelun merkeissä Vantaan Korsossa Consult Ladylla.

Consult Ladyn toimipisteellä Vantaalla on sekä maahantuontimyymälä että hoitolapuoli, jossa tehdään kosmetologihoitoja kuten kestopigmentointia, rakenne - ja geelikynsiä, ripsienpidennyksiä, sokerointihoitoja ja suihkurusketusta. Consult Ladylla tehdään myös lävistyksiä ja korvien rei'ityksiä.

Myymäläpuolelta löytyy korkealaatuisia meikki - ja ihonhoitotuotteita, muun muassa Mirabella - sarjan meikkituotteet.



Kaikki Mirabella - sarjan tuotteet ovat mineraalimeikkejä. Sarjasta löytyy erisävyisiä meikkivoiteita, ja erikoisuutena meikkivoide - puuteri, joka paletissa tuntuu voidemaiselta mutta muuttuu puuteriksi iholle levitettyä.

Sarjasta löytyy myös tavallisia puutereita eri sävyissä, blush - poskipunasarja, eyelinereitä ( vahvapigmenttisiä ja vaaleampia), luomivärejä sekä huulipunia niin ikään vaaleapigmenttisiä ja tummia.Tämä tarjoaa asiakkaalle valinnanvaraa juuri omaan meikkityyliin, toiset haluaa vahvemmin korostetut huulet/silmät ja toiset suosivat vaaleampaa.

Lisäksi myymälässä löytyy lukuisia kynsilakkoja eri sävyissä, kynsien koristelutuotteita, kauniita lävistyskoruja ja napakoruja sekä itseruskettavia, kuten välittömän rusketuksen antava Quick Tan - suihkuvoide - vähän ajan vaikutettua iholla rusketus syvenee.





Geelikynsien sävyvalikoimasta löytyi runsaasti valinnanvaraa - kirkkaita, tummia, kylmiä ja lämpimiä kontrasteja. Valitsin mun kynsiin nude creme - värin.
Quicktan - suihkutettava itseruskettava, 22 € myymälässä.

Hoitolapuoli


Tässä huoneessa sain elämäni ensimmäisen ripsien tuuhennuksen ja värjäyksen. Lisäksi kulmat muotoiltiin vahalla. Vähän kirpaisi, kun en ole koskaan muotoillut kulmia muuta kuin satunnaisesti pinseteillä, mutta lopputulos oli upea!

Geelikynnet laitettiin tämän pöydän ääressä.
Led - boxin avulla geeli kiinnittyi 30 sekunnissa ja kynsien laitto sujui nopeasti.



Toinen hoitolahuoneista.

Lopputulos, ripset :


Lopptulos, kynnet :


Tykkään molemmista tosi paljon!
Ripset sopivan tuuheat ja luonnolliset, eikä enää tarvitse sutia paljon ripsiväriä.
Kynnet kaikki samanpituiset, kovat ja sopivan jämäkät.

Suurkiitokset koko Consult Ladyn porukka, olette mahtavia :)

Kiinnostuitko tuotteista & palveluista?
Ajanvaraukset ja muut yhteystiedot tästä!
Kynsille Super Nail-geelikynsien viila, jotta kynnet pysyy kuosissa.

Sain mukaani testattavaksi myös upean kassin sisältäen Mirabella huulikiillon, eyelinerin, kaksi huultenrajauskynää, ripsivärin, puuterin sekä meikkivoiteen.

Mirabella - huippuluokan meikkivoidesiveltimet. Pienemmällä pääsee häivyttämään esim. nenän reunoilta ja pienempiin paikkoihin, ja suurella levitetään voidetta muualle kasvoille.

Uskomattoman pehmeä ja tiheä harjapää tekee meikkivoiteen levittämisestä todella miellyttävää. Voide levittyy erinomaisen tasaisesti kaikkialle kasvoille.

1. Mirabella puuteri
Kevyt ja miellyttävä Mirabella puuteri tuntuu mukavalta iholla.
2. Skin Tint Créme
Myöskin ultakevyt meikkivoide ei jätä kasvoille raskasta tunnetta ja sulautuu täysin omaan ihoosi ja tuntuu, ettei sinulla edes olisi meikkivoidetta!


Mirabella outshine - huulikiilto
Makean herkullisen tuoksuinen huulikiilto, joka näkyy huulilla hyvin!

Mirabella Lip Definer, värit Moxie ja Nude,
hyvän ja sopivan näkyvän pigmentin antavat huultenrajauskynät.
Silmämeikkiin:
Lash Essential Mirabella  - ripsiväri, sekä Eye Definer smoke - rajauskynä.

Kaikki meikit ovat todella korkealaatuisia ja upeita!
After testing - makeup ( meikkivoide, puuteri, ripsiväri, huultenrajauskynä sekä huulikiilto)
 


Hyvää viikonloppua,
//Nina

Kommentit

  1. Ihanan näkönen putiikki. Just tollannen mihin tekee mieli mennä hypistelemään kaikkea <3 varsinkin nio china glaze hyllyt näytti aika herkulliselta.. <3

    -Nanna
    http://tuplaongelma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. :)) Kyllä, tosiaan on ihana myymälä! Kaikki tuotteet ovat niin kivasti esillä ja siellä tuli katseltua tuotteita tovin ja toisenkin :)) Kyllä, China Glaze hylly on upea, toinen toistaan herkullisempia kynsilakkasävyjä:))

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!