Well hello Åland!

Täällä ollaan perillä onnellisesti i Mariehamn, huone on viihtyisä ja mukava, reissaamisen jälkeen ihan mukava vaan möllöttää paikallaan!

Täällä katsellaan ruotsin TV'tä kun suomen kanavia ei näy;) nice nähdä vähän muiden maiden juttuja kylläkin;D Tämän hetken asunnossa mulla on oma lavuaari /vaatekaappi mutta yhteiset keittiö - vessa - ja suihkutilat! Parasta tässä on varmaankin kämpän sijainti, joka on ihan kivenheiton päässä työpaikasta/turistitoimistosta!

I already have settled down well and made myself at home;D
 Mukava pikku (ehkä 2tuuman) televiisio, ruotsin kanavat (+animal planet) ja roiskeläppäpizzaa!








Nice little room! Tosi kodikkaassa miljöössä vanhan talon toisessa kerroksessa omalla sisäänkäynnillä. Huomenna täytyy mennä kiertelemään vähän ja tekee lähempää tuttavuutta paikkoihin:) tuolla kävimme jo hieman kiertoajelulla kun saavuin, täällä M'haminassa kaikki tai koko keskusta ja palvelut sijaitsevat noin 1,5 km säteellä toisistaan, eli suuri paikka ei ole, mutta sitäkin mukavempi, varsinkin satama-alue:) Lisäksi yllätyin kun kuulin, että Ahvenanmaan päästä päähän pohjoisesta etelään on vain noin 45km!

Tässä muutama kuva matkalta


 Morning sea- brunssi ( appelsiini juice mimosa goes apple mimosa)
Huomenna varmaan vähän luvassa maisemaotoksia, kovin paljon ei voi täällä yhdellä kerralla lisätä; vaikka netti toimiikin niin kuvien lataaminen ei ole nopeimmasta päästä!:)

Tänään täällä ei vielä näkynyt paljon porukkaa missään, varmaan keli ja aikainen ajankohta vaikutti asiaan, heinä - elokuu taitaa olla kaikista vilkkainta aikaa täynnä happeninkia! Tuolla Arkipelag-hotellilla näytti kylläkin lähes joka ilta olevan dj soittamassa, kun selasin paikallislehden sivuja:) Lisäksi yllätyin ruokakaupan hintatasosta, en tiiä oliko vain tuo yksi kauppa kallis tai yleensä hintataso, mutta huomattavasti korkeampi kuin siellä mantereella! Kaikissa tuotteissa täällä on sisäänostohinta - lisä..

Huomenna tosi koittaa ja ensimmäinen työpäivä! Kuullaan taas!
.Nina

Kommentit