Pieni miniloma

Alkuviikko on ollut töistä vapaata, sain seuraa suomesta (kutsun sitä suomeksi täällä vaikka olen suomessa siksi, että tämä ei tunnu suomelta vaan saarelta ja tuntuu et olis niin kaukana suomesta kaikin puolin) jep, mutta sain seuraa kun kaveri tuli käymään, eilen kierreltiin road tripiä in Åland with the car koko päivän, käytii Jan Karls gårdenissa ja Kastelhomin linnassa, joka on noin 20 km pohjoiseen m'haminasta, jonka jälkeen jatkoimme itään päin kohti Eckerötä sight seeingille.

Sunnuntaina kokkailtiin ja käytiin kaupungilla illanvietossa! Aika hiljaista oli kyllä, parin viikon päästä taitaa jo olla enemmän menoa!
 Some cooking at home!



Lampaat... where are u? kotimatkalla yritin tehdä tuttavuutta naapuri -lampaiden kanssa, mutta ne lähinnä suuttuivat kun yks häiritsee toisten unia..!
 Kastelholms slott, seuraavana päivänä olimme kultturelleja!!:)








Jan -karls gården oli tosi viehettävä vanhoine taloineen!









 Linnalla on pitkä histora, vanhimmat merkinnät aikalinjalla olivat 1400 - luvulta


 Uffe på berget, näköalatorni matkalla till Eckerö


 Eckerön kärjen maisema avomerelle on näkemisen arvoinen










 Baywatch - rengas
 Ilta matkalla kaupunkiin eilen, omat kotimaisemat, niitä voisi tiirailla vaikka kuinka kauan!


 Äventyrsgolfissa pelaa minigolfia, tosi hauska paikka!

 Food at Arken garden!




Tänään käytiin hieman kaupungilla pyörimässä, olin siellä ensimmäistä kertaa päiväsaikaan kun kaupat olivat auki, täällä suurin osa menee tosi aikaisin kiinni paitsi Zepel - kauppakeskus joka on kasiin asti illalla, siellä oli tosi hyvä outlet kenkä ja meikkiliike, Yvesin Meikit puoleen hintaan ja kenkiä kympillä, oli tosi hyvä paikka! Käytiin syömässä Galleriet - paikassa, jossa otin parhaimman ja isoimman Macaron - leivoksen koskaan Pistaasi macaronin ja aamiassalaatin, jonka sai itse koota.



Iltapäivällä kävin uimarannalla sataman vieressä, vesi oli kyllä kylmää mutta koska päivä oli kuuma (tänään on ollut superhelteistä), vesikään ei kirpaissut niin pahasti! (mutta still, en ole heittänyt talviturkkia, saa nähdä jos on lämmin juhannus ehkä silloin!)
Lähiölampaat mun naapurissa, sain vihdoinkin ne kuvaan! Siellä on myös paljon söpöjä baby lampaita ja niitä pääsee katselee ihan lähelle "luontopolkua" pitkin. Lampaat pitävät hirveetä meteliä, kunnon orkesteri kuuluu kun painaa ohi..

Vi hörs igen!!
.Nina

Kommentit