Yesterday


All my trouble seemed so far away.... no ei sentään, oli vain pakko kun ei voinut vastustaa. Kuvat ovat vain eiliseltä, kun olin menossa & olin ystävieni kanssa lounastreffeillä! Päiväsaikaan tehdyt get togetherit kun vain tätä nykyä omalla kohdallani voittavat ne juhlimiseen painoittuneet illat; ja etenkin tähän talviaikaan, kuten aiemmin kirjoittelinkin, kun mitään sen suurempaa happeninkia ei muutenkaan ole kalenterissa. No, kahden viikon päästähän on jo maaliskuu ja tähän aikaan olemmekin jo risteilemässä (minä ja kolme ystävääni) kohti Tukholmaa, mikäs sen hauskempaa. Odotan tuota reissua kyllä innolla!

Vasen kuva - otos edustaa ystäväni tilaamaa pulled pork - hampparia, itse otin kukkakaalikeiton joka sekin oli loistava (paikkana toimi Eloisa Wine & Deli Rauhankadulla Porvoossa, jossa en ole käynytkään aiemmin lounaan merkeissä, viinillä & juustolautasella kylläkin ilta-aikaan.) Oikealla näkyy vähän erästä takkia, johon olen alkanut lähiaikoina nojautumaan enemmän ja enemmän katsottuani NYFW - tiimoilta katutyylejä ja näytösmuotia, jossa on paljonkin näkynyt ylisuuria vintagetakkeja juurikin usein tuossa värissä. Eli, on sanomattakin selvää että olen tyytyväinen, että tuo löytyi varastotilastamme viime syksynä (kyseessä on äitini vanha takki, mutta vähänkään aavistamattani että se tulee muutama kuukausi myöhemmin olemaan it - tyylien listalla nappasin sen sieltä sillä silmällä mukaani.) Joten takki on nyt ja tulevaisuudessa kaikkea muuta kuin vanha!

Kenties pukeudunkin siihen, kun tehdään siskoni kanssa nyt alustavasti suunnittelemaamme talvista asukuvaussessiota ensi viikolla. Nyt olisi korkea aika tehdä se, kun edellisestä on päässyt vierähtämään jo jonkin aikaa (marraskuun alussa teimme viimeksi, siihen pääset tästä.) Ajattelin jotakin 'talvista mutta kumminkin kevääseen suuntautunutta' asua, josta sitten jatkamme varmaankin huhti - toukokuussa ihan kunnon kevätpostauksella jossa jo näkyy kesääkin. Muistuttaisin, että jo kauan banneri - kuvana toiminutkin otos blogissani on siskoni käsialaa, hän se todella on taituri. En ole raaskinut vaihtaa, kun tavallaan pidän tuosta bannerista kaikkine väreineen. Kenties sen päivittäminen voisi joka tapauksessa olla jossakin vaiheessa ajankohtaista.

Hyvää lauantain jatkoa kaikille!

//All my trouble seemed so far away... no, just kidding of course, could not resist. Those are just images from my day yesterday, on my way to lunching with friends. Daytime activities are the best, as I wrote a couple of weeks ago, I am not massively into clubbing and partying, especially in wintertime when there's not much happenings altogether. But you know in two weeks we (myself and three friends) will be on the cruise - line to Stockholm at this point of time, so that is something I'm very excited about indeed!

On the left hand side is my friend's pulled pork - hamburger she ordered, myself taking a cauliflower soup which was excellent too (we lunched at Eloisa Wine & Deli restaurant in downtown Porvoo.) About the right hand picture, I quite like that camel coat, took it into action after watching both street style and catwalk shows from NYFW, where I spotted quite many people wearing a maxi sized coat on and off catwalk, particularly in that color. So great that I found it in our storage 'room' when I was doing some assortment there last fall, little did I know that a few months later it will be an it - piece of trend. Perhaps I'll wear it to the outfit photography session me & my sister are planning for next week - the last one we did was back in November here, so it is just about time now to do a 'wintery - with a hint of Spring' - one when there's still snow on the ground, and then perhaps in April - May a comprehensive full - on Spring/Summer outfit photography post. Anyway, have to start considering what to pull together for this first one for 2016 for starters. And as a reminder; that nice image that I've had in my banner for a long time is taken by my sister too. I really like her creativity and ability to think outside the box int terms of photography. That is why I'm not yet planning on changing the banner, I am really into the colors & contrasts on that one, it seems to work season after season.

Have a great Saturday all! x

Kommentit

Suositut tekstit