Ready for Valentines - lingerie


1) Push up rintaliivit, joissa rusetti*
2) Pinkit push up liivit* 
3) Sarah - kaariliivit, roosa*

4) Julia push up rintaliivit*
5) Kaariliivit, joissa pitsiä*
6) Kaarituelliset liivit, joissa pitsiä & rusetti*

Ystävänpäivä, tuo vuoden romanttisin päivä tekee tuloaan ensi viikolla ja se mielessä kasasin ylle hieman alusvaate - helmiä joita löytyi Elloksen alennuksessa! Heillä tällä hetkellä meneillään kampanjaa, jossa laaja valikoima rintaliivejä vain 9,95€ (mukaanlukien nuo yllänäkyvät, joista kaikki omia favouriteja mutta valikoimassa on paljon lisääkin niitä, tästä* pääset koko listaukseen.) Nyt kannattaa siis tarttua tilaisuuteen & tilailla joko omaksi iloksi tai for the significant other!

Ystävänpäivään suhtaudutaan varmasti hieman kaksijakoisesti - oikeastaanhan se on ystävien väliseen rakkauteen ja sen tunnustamiseen tarkoitettu päivä, mutta enemmän ja enemmän on Suomeenkin rantautunut Jenkeistä ja Englannista se romanttinen mentaliteetti tähän päivään - se vietetään oman rakkaan kanssa rentoutuen. Oli miten oli, ystävänpäivä on eritoten tarkoitettu vietettäväksi elämäsi tärkeiden ihmisten ympäröimänä tai heitä ajatellen, näin omasta mielestäni, oli se sitten oma kumppani tai muutama läheinen ystävä siinä ympärillä! :) Eikä mielestäni ystävänpäivää tarvitse aina erityisemmin viettää - tärkeintä on, että läheisimmät ovat ajatuksissani ja itse ainakin olen innokas korttien lähettelijä (sekä old school - että virtuaalisten, joita netti on pullollaan.)

Ps. Nellyltä kannattaa katsella sopivaa Valentines - mekkoa kylkiäiseksi, sillä niiden suunnalla saa nyt kaksi suosikit - osaston mekkoa yhden hinnalla! Käytä koodia PARTY2FOR1 kassalla. Ps. mekoista edullisempi on ilmainen. Koko valikoiman löydät tästä*.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

//This is a affiliate post in collaboration with Nelly FI and Ellos FI.

*affiliate/adlinks

Kommentit

Suositut tekstit