Springflowers

Oli pakko ottaa muutamia otoksia niistä ohi kulkiessa, on se vaan niin nättiä kun kevät tulee ja kukat puhkeavat! Porvoossa on yksi ylivoimaisen kaunis puisto, Engelin puisto länsirannalla kävelysillan kupeessa, sitä huolletaan ja pidetään siistinä ja on todellinen ilo silmälle:> ( nyt huomaa muuten että kaikki on alkamassa kukkimaan, varmaan eilisen rankkasateen jäljiltä, sillä silmiä kirveli ja aivastutti koko päivän eli Heinixit on nyt hankittu, kauden ekat tosin, melko myöhään alkoi kevätallergia ja kukkimiset tänä vuonna!)







Maisemaotokset ovat kivoja, niitä voisi ottaa loputtomasti:> tänään myös nappasin kuvan aamupalasta ekaa kertaa vähään aikaan:
Perus -päivä lähtee takuulla käyntiin - meal: kaksi uunituoretta croissua featuring paras juusto ikinä Alppikreivi Valiolta, kahvia, ja vitamiini- energy (magnesium-sinkki) poretablettilasillinen.
.. Ja iltapalakin!

Tosi hyvä vinkki huom silloin, kun et jaksa mättää sipsiä tai karkkia: pikku ruislastut pelastaa, nämä olivat huikeat savuporo- flavour lastut, nam tosi hyvää ja vielä rukiista ja terveellistä! Paljon parempia kun sipsit! (just kidding,hehe, mut nämä oli kyl oikeasti hyviä sipsikorvikkeita!)

Tämä oli vaihteeksi kiireiden välissä tällainen tavallinen arkipostaus ilman mitään suurta erikoisuutta! ( kenenköhän mielestä kovinkaan kiintoisa?! :D) Tänään olen vain ollut töissä niin asukin oli tylsä etten viittiny kuvata:D no mutta, sitähän se elämä on: arkea arjen perään, ei siitä pääse mihinkään, ihmisillä on kaikilla se tietty arki oli se sitten millainen tahansa missäpäin maailmaa tahansa. Itse nautin kaikesta diggaan myös juhlallisuuksista sekä reissuista, mutta tosi paljon tavallaan myös itsekseen jumittamisesta sängyssä näin maanantai iltana arkea viettäen, täykkäreitä/sinkkuelämäätä sivusilmällä katsoen: sekin on tosi jees! Voi jättää aivot täysin narikkaan. Varsinkin kun jääkaapista löytyy kaikkea hyvää;) joskus tuntuu että olisi tosi paljon kaikkii menoja ja rästihommia, varsinkin sellaisten hetkien jälkeen ja välissä on tosi jees vaan olla himassa hetken kiireettömästi. Arki on arkea kaikkialla!;) Kaikkien ihmisten pitäisi muistaa relata, vaikka ei itsekseen ja paikallaan viihtyisikään. Se on hyvästä välillä vaan hengähtää himassa eikä stressata mistään.

Kesä kumminkin murtaa melko paljon ne perus syksy/talvi arkirutiinit; terassit aukeavat ja aurinko porottelee myöhään ja kaiken tämän lisäksi vielä lätkän MM kisat käynnissä, joten tulee seurusteltua enemmän ja jumitettua vähemmän. U become a sort of "social butterfly" niinkuin Kim Herold sen ilmaisi eräässä kesäbiisissään silloin! :) Noh, suomessa on sit taas pitkät syksyt ja talvet aikaa "erakoitua", kun pimenee ja kynttilät syttyvät taas, ja voi viettää ilman tekosyitä aikaa sisätiloissa pörröfiltin alla. Olen aina ollut aika syksyihminen en tiedä miksi - varmaan just sen kotikissamaisuuteni takia. Tämä kesä tulee olemaan täynnä kaikkia uusia kokemuksia, niin pääsee näkee ja kokee kaikkea hauskaa mitä voi sitten teekupposen ja suklaan kera syysilloissa muistella!;)

Mikä vuodenaika on sun lemppari? Uskon että kaikissa on se oma viehätyksensä, vaik juu, kyl se kesä on aika huikee! Upeeta et se on just vasta alkamassa. Muistakaa nauttia nyt kaikista hetkistä sillä ei mene kauaa nii kaikki tämä huikeus katoaa kuin pieru sinne kuuluisaan saharaan ja lämpö vaihtuu kurakeleihin.. tämänhän me suomalaiset tiedämme paremmin kun ketkään muut.

Tässä nyt tuli taas kaikenmaailman mietteitä teksiin!
Hauskaa alkuviikkoa ja arkea kaikille!;)
.Nina

Kommentit