Drive By





TAKKI UUSI, SECOND HANDIA // PERSIKKATOPPI VILA CLOTHES // JEANSSHORTS MANGO // TENNARIT H&M // BRILLS LINDEX

Eilen kävimme ajelemassa with ey new car (not brand new mutta juuri ostetun auton kanssa) and it was a drive by pass our old home på ringblomsvägen!! Tosi nostalgisia tunteita nousi, sinne liittyy paljon kivoja muistoja lapsuudesta,tulihan siellä asuttua noin 17 vuotta elämästä;) Ja siellä se talo vielä törrötti , niin nättinä, kuten kaikki muutkin naapuruston talot. Noilla huudelilla ei tule pyörittyä nykyään usein joten sekin nosti fiiliksiä,kun taloa ei ole nähnyt vuosikausiin! :O

Tänään ehti ensimmäisen vapaapäivän kunniaksi pakkailun lisäksi kumminkin aamupäivän viettää rennoissa merkeissä lounastaessa, käytiin äiteen ja siskojen kanssa uudessa Sinne ravintolassa Taidetehtaalla testaamassa lounasta ekojen joukossa, sillä tänään he avasivat sen puolen. Oli tosi hieno lounas ja maukas, etenkin alkuruoka, uusia perunoita, tuoretta lohta, pekonia, punasipulia jne. Hyvä mesta, vaikka itse taidetehdas ei olekaan vielä ihan valmis, elokuussa sinne aukeaa loput liikkeet, nyt siellä on auennut kaksi ravintolaa ja se on päivittäin yleisölle avoinna.

Bark! Tuossa törröttää ihan syötävää näkkäriä:> Ravintolan sisustus oli tosi puinen, paljon oli käytetty erilaisia puutöitä niin lampuissa, pöydissä ja tuoleissa jne.

Kommentit