New in: Dip Dye shorts från GinaTricot




Sieltä ne hiljattain postissa saapuivat hellepäivien piristykseksi, ja just eikä melkein sellaiset kun olin kuvitellutkin:
Korkeavyötäröiset Dip Dye farkkushortsit niittisomistein!

Kyllä niitä kelpaa esitellä kesäkaduilla, kokokin oli juuri sopiva. Aina netissä tilatessa ei voi koskaan olla satavarma! Mutta onneks ei ottanut kolmekutosia, nuo ovat just hyvät.






Yep, shorts with eyy attitude! Nuo sopisi hyvin myös prätkärotsin kaveriksi eli niitä voi käyttää pitkälle syksyyn, kunhan pukee lämpimää alle. Näyttävät rock -henkiset korutkin sopivat asuun!

Huomenna olisi töistä vapaata ja suuntana Helsinki ja kauppakeskus Kluuvi jossa on meneillään Ellen tyyliviikko!

Huh heijaa, mikä menorikas viikko takana, ja ei hellitä ennen lauantaita jolloin luvassa on läksiäisjuhlat jonka jälkeen viikko vapaata muuttohommia tehden ja ahvenanmaa juttuja järjestellen, so im ready to saaail away 3.6 sunday!

Vielä huomautuksena:
Sokoksella nyt valmistujaisten ja ylppäri-ja muiden juhlallisuuksien kunniaksi meneillään kampanja,jossa ale - koodia valmistujaiset käyttämällä saat kaikki meikit -15%! Klikkaa itsesi Sokokselle.

+Lisäksi:
onko vielä mietintämyssyssä, minkälaiseen asuun sonnustautua valmistujaisiin? Nellyn uutiskirjeessä oli hyvin varteenotettavia vaihtoehtoja mikäli haluat säihkyä kunnolla: bling bläng on nimittäin se juttu ja kimalle kuuluu mekkotrendeihin!
Tuo Forever Unique - mekko alhaalla on erittäin käheä, ja niin on kyllä hintakin, pientä jotain lottopottia siis odotellessa... ;D

Mukavaa viikkoa!
.Nina

Kommentit