Pikka-pikka







Kevätnarsissit kukkivat kukkimistaan

Nämä "kevään luontoilmiöt ovat kyllä hauskoja" kuvasarjat senkun jatkuvat, tänään kevään eka näkemäni leppäkerttu joutui linssiin, testailin vähän mummun pihalla miten lähelle kamera kohdistaa ja kyllä se ihan hyvin nappasi tuon pienen objektin pienen putaamisen jälkeen! ( ja mun kuluneen kynsilakan myös:D)

Olen tosin miettinyt uutta objektiivia, sellaisella kalasilmä - perusobjektiivilla pääsisi varmaan hyvin alkuun, niin saisi kohdistettua lähinnä nämä pikku objekti - kuvat lähemmäs kun aiemmin ja ihanne olisi jos ne näyttäisi sellaisilta "eläviltä", et ne olis ihan linssissä kiinni:)
Samyang Fisheye objective Canonin järkkäreille, 289e, Gigantti

Noitahan on joka lähtöön, kalliimpia ja edullisempia vaihtoehtoja, joista nuo fisheyet taitaa olla halvimmasta päästä ja ainakin Gigantissa kalleimmat objektiivit siinä tonnin luokkaa. Itselläni on vain beginner kit - kamera eli ns. runko ja peruslinssi joka tuli kameran mukana, johon saisi sitten kaiken maailman lisätehosteita kiinnitettyä. Näin kun valokuvaus on osa arkea niin löytyy kyllä objektiivi toivelistalta!

Loppuun vielä hääotos lauantailta jonka illalla muokkailin, sain tänään laitettua kuvat levylle:)
Have a nice week!
.Nina

Kommentit