In finland again - already?!

Täällä sitä taas ollaan, finland, aamuyöllä puoli kahden aikaan laskeutui kone, vaikka tuntuu että ihan eilen lähettiin! :O Haluan takas espanjaan !! oli nii huippu reissu ja rusketusta tuli, harmi vaan viikko on niin olemattoman lyhyt ja vaikka paljon kerkesi tekemään, tuntuu että olisi edelleen loman tarpeessa :) jos joku olisi voinnut lahjoittaa vaikka viikon tai edes muutaman päivän lisää espanjassa! Suomessa odottikin 20 asteen lämpötilaheitto, espanjassa päivittäin 30 - 35 asteen hellelukemia vielä näin loppukesästä.

Heti koneen laskeuduttua helsinki vantaalle, rupesi harmittamaan. Suomen ja Espanjan välinen matka on vain 4 tuntia, ja kun sinne on jo monta kertaa matkustellut, se on alkanut tuntua kuin junamatkalta vaikka helsingistä tampereelle, niin nopea, mutkaton ja vaivaton tapa matkustaa se on.
Nooh pitää odotella seuraavaa reissua vaan! ;) Loma meni niin hyvin, vuokrasimme tiistaina auton joten ehdimme ajella ja nähdä muitakin paikkoja, paikkahan oli Torrevieja missä olimme :) Sen lähellä monta mukavaa pikkukaupunkia, lähin suurkaupunki on Alicante missä sijaitsee lentokenttä ja Valecia on noin 200 kilometrin päässä.

Reissu meni rannalla makoillessa,markkinoilla,kaupungilla,ostoksilla yms:) Maanantaina iskenyt flunssa veti hieman puhtia pois, mutta onneks sitä kesti vaan pari päivää.

Kuvien tiivistäminen yli 500'sta reiluun 100 kuvaan ei ollut helppoa; mutta yritin laatia kasaan mahdollisimman selkeän kuva albumin :) Lataan kuvat osissa, be patient, tässä tulee part one !

Ennen lähtöä kuvat
 Shoes Spirit Store, Housut Stradi, Paita Vero Moda, Takki Lindex, huivi Sokos



Finally perillä ! Apartment in Spain;









Views;
suolavuoret matkalla alicantesta torreviejaan



 Upeat maisemat on the way to our near beach ;)






Tässä Torstain espanjanasu;
Knit uusi, Bershka, hame Zarasta, laukku Uusi, "ranta - prada laukku", toppi Bik Bok, korvikset Gina




Lisää kuvia luvassa paljon !! tämä oli only part one, lisää tulee kun ehdin latailla loput ;)

Eilen Alicanten lentokentällä;
 Tänään aamiainen harmaassa suomessa, nyyhk :

Kommentit