Meals, outfit and brown makeup

Tänään aloitin aamun cappucinon ja pekonisiivujen kera. liian usein jää aamupala syömättä, joten kerrankin pistin jotakin suuhuni:) vaikka ei kumminkaan terveellisimmästä päästä, täytyy vaan vähän treenata espanjaa varten, siellä tulee aina syötyä paljon tuhdimman breakfastin; leipää, tuoretta hedelmää, pekonia ja kananmunaa. Mistä lie johtuu, ettei ruokahalut ole samat suomessa:)


 Tässä tulee samalla maanantain outfit ja iltapala joka oli varsin runsas;



Baseball takki H&M, toppi Bershka, sukkahousut&polvisukat Lindex
Iltapalaksi söin jyväbroilerin fileetä marinoituna ja kolmen sipulin ruokakermalla maustettuna, riisiä, salaattia ja basilika ruohosipuli salaattikuutioita.


Song for today:


+Meikkivinkki:

Syksyn paras silmämeikkiväri on varmaankin ruskea, sillä se sopii täydellisesti kaiken kanssa, erityisesti syksyn pukeutumisen trendivärien sinisen, beige/kermansävyjen, oranssin ja sinapinkeltaisen kanssa.

Ruskea on hyvä vaihtoehto mustan sijaan, se on pehmeämpi ja vähemmän näkyvä etenkin jos haluaa arkimeikistä luonnollisemman. Käytän harvoin mustaa; ellen halua näkyvää juhlameikkiä.

Näillä tuotteilla teen itse ruskeansävyisen meikin:



Maybellinen neljäosaisesta luomiväripaletista saa miksattua itselleen sopivan tummuusasteen. Itse käytän kahta vaaleinta sävyä omien piirteiden mukaisesti. Mitä tummemmat piirteet, sen tummemmat sävyt. Silmät rajaan Lorealin rajauskynällä tai sexy bronze rajauskynällä jonka sain lehden mukana. 






Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!