Fina klockor på Ur & Penn

Ruotsalainen kelloliikeketju Ur&Penn on bling bling ystävien paras kaveri. Kelloihin erikoistuneessa liikkeessä on myös koruja ja sormuksia. Jopa suomeen on rantautunut Ur &Penn, liike löytyy lahdesta.

Valikoimaan kuuluu muun muassa Jet Setin, Axcentin ja Hello Kitty'n - kelloja.

Ur&Pennillä on myös nettikauppa, hintaluokka on kohtuullinen yleisesti alle 100 e per kello axcentin ja Jet setin kellovalikoimissa. Nettisivuilla http://www.uropenn.se/ löytyy enemmän esimerkkejä :)

Aikaisin pimenevät ja sateiset illat pakottavat sisätiloihin. Loin syyskylpyfiilistä ja sain samalla inspiraatiota oman koti spa'n stailaamiseen seuraavista kuvista. Suihkussa tai kylpyammeessa oleskelua pimeällä ja kylmällä ei voita mikään! Jo uusi hyväntuoksuinen vartalonkuorintavoide, esimerkiksi the body shop body butter - tuotteissa on monta erilaista vaihtoehtoa, tai kasvonaamio ja muutama kynttilä tuo kylpyhetkeen luksusta.


Pimeinä iltoina kotona voi sytytellä muutaman tuoksukynttilän tunnelmanluomiseen;



Ja jos uskaltautuu oikein hurjaksi, syysiltaan sopii täydellisesti hyytävä kauhuelokuva, joita on lukuisia klassikoita; ja uusimpana villityksenä i spit on your grave, jota en tosin voin suositella heikkohermoisille ja katsominen on omalla vastuulla ja ei mielellään yksin kotona:)


Tänään vapaapäivänä lounastimme uusitussa porvoon Rossossa, josta tykkäsin, vaikkakin se oli hyvin paljon erilainen kuin edellinen. sisustus oli tyylikkäämpi ja selkeämpi, ruokalistaa sai hieman tutkiskella ennenkuin pystyi tekemään päätöksen, sillä listakin oli uusittu kokonaan. Varmasti tulee käytyä uudestaan esimerkiksi illallistamassa.

Ihanaa, nyt onkin melkein viikonloppu taas, jolloin on luvassa muun muassa syksyn rapujuhlat.
Ja viikon päästä koittaa espanjanmatka! :)

Kommentit

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!