Black pumps

Kaikkien naisten kenkäkokoelmasta,oli se sitten laajempi tai pienempi, löytyy varmasti luottomalli nimeltään black pump eli perusmustat luottokorkkarit.  Niissä voi olla korkeampi tai matalampi korko - kunhan ne ovat mukavat jalassa ja pelastavat asun silloin kuin kenkäpulma tulee esiin pukeutumisessa. Joskus juuri kengät jäävät helposti unholaan, kun vihdoin olet valinnut kasaan kivan asukokonaisuuden. Musta sopii tunnetusti kaiken kanssa, niin juhla kuin bussiness pukeutumiseen, ja ne ovat always in fashion!

Kollaasissa alarivissä tutut Manolo Blahnik - korkkarit jotka tulivat tunnetuksi Sinkkuelämää - elokuvasta Sarah Jessica Parkerin jaloissa sinisessä muodossa. Lisäksi kuvissa Jimmy Choon ja Yves Saint Laurentin pump - kokoelmaa.

Päätit sitten panostaa merkkiin tai ei, tiedät ainakin että hyvät ajattomat korkkarit ovat aina hyvä sijoitus. Manolot ovatkin suunniteltu 'jalka-ystävällisiksi' niin, että niissä on mukava kävellä . Supertyylikkäät mustat korkkarit ovat yhtä perusosa jokaisen vaatekaappia kuin klassinen pikkumusta!

Tässä hieman edullisempia pump vaihtoehtoja kalliiden merkkien sijasta;
Ylärivi oikealle : 1. Andiamo, 2. Bianco footwear, 3. Zara
Alarivi : 1 ja 2. Nelly.com, 3. Din Sko

Ja omat favourite pumpsit, andiamo, 59.90 €:




 What kind of Pumps do you have or like to buy? :)

Oh, Lola!
hienojen kenkien kanssa sopii naisellinen tuoksu. Kun näyttää hyvältä, pitää myös tuoksu olla sen mukainen! Seuraava fragrace jonka hankin on kiistatta Marc Jacobsin Oh, Lola. Marcin tyyli suunnitella vaatteita näkyy myös näteissä hajuvesipulloissa, kukkia ja kuoseja on suunnittelijan tyylilajia.
 Kappale päivälle;


Kommentit