Kirppismyyntiä Vähänkäytetty.fi:ssä


Halusin tulla ilmoittamaan, että minulla on myynnissä erä vaatteita, kenkiä ja asusteita Vähänkäytetty.fi-palvelussa (linkki johtaa suoraan tuotteiden myyntisivulle).  Myynnissä on jonkin verran kevään blogikirppiksestä tuttuja tuotteita, mutta myös uusia tavaroita (muun muassa Niken Air Maxit, jotka on jääneet liian pieneksi tai noh, ovat kai olleet sitä ihan alun alkaen ja siksi jääneet liian vähälle käytölle, vaikka kyllä alkuun niitä aika aktiivisesti käytinkin itsepäisesti). Olen ajan saatossa huomannut, että etenkin jalka on turpoavaa sorttia ja tämän takia kannattaa aina hankkia jalassa hieman liikkumavaraa jättävät variantit, etenkin kun kyse on treenikengistä tai kengistä jossa tulee liikuttua paljon. Liikkeessä jalka turpoaa ja siksi liian pieni kenkä on kyllä aina tosi ikävä. Mutta, that being said, toivon että siellä on joku jolle nämä Air Maxit sopii paremmin kuin omaan jalkaani aikoinaan!

Sain tietoa tästä ko.nettikirppispalvelusta siskoltani, joka on ollut tyytyväinen myyntipalvelun toimivuuteen ja päätin näin kokeilla. Komppaan ehdottomasti sen, että myyntiprosessi on kätevää: sen jälkeen kun olet kuvantanut ja numeroinut myytävät tuotteet/lisännyt ne Vähänkäytetty.fi:n järjestelmään tuotekuvauksineen ja hintoineen/odottanut tuotteiden myyntiin hyväksymistä niin eikun laatikkoa menemään heidän varastolle ja odottamaan, että tuotteet saapuvat varastolle ja lopulta myyntiin. Tämä saattoi näin kirjoitettuna kuulostaa monimutkaiselta, mutta sitä se ei kyllä ole, suurin savotta on mielestäni tuotteiden lisäys järjestelmään ja myyntinumeroiden lisääminen lähetettäviin tuotteisiin. Tämä vei eniten aikaa mutta siltikään ei koko päivää, tai no riippuu miten paljon olet myymässä. Yllämainittu prosessi on siis kaikki, mitä myyjä itse tarvitsee tehdä, loput hoitaa verkkopalvelu puolestasi eli yhteydenpidon ostajiin ja tuotteiden postituksen heille.

Itse olin tosi tyytyväinen Budbee-noutomuotoon paketille (pääkaupunkiseudulla käytössä) jolloin laatikkoa ei tarvinnut edes roudata Matkahuoltoon tai Postiin itse vaan se noudettiin kotioven vierestä sovittuun aikaan. Mielestäni kaikin puolin tosi nykyaikainen tapa myydä nurkkiin jäänyttä tavaraa! Olin kyllä kaikesta eniten tyytyväinen siihen, että sain tuon massiivisen Ikea-kassin pois kaapista tilaa viemästä, vaikkei tuotteet menisikään kaupaksi hehe 😉 aion ehdottomasti myydä vastaisuudessakin Vähänkäytetty-palvelun kautta. Katselinkin että sieltä löytyy tosi paljon ihan laadukasta merkkitavaraa, melko edullisin hinnoin, eli jos miettii vaikka uuden syystakin ostoa voisi katsoa sieltä eikä mennä heti uusien kimppuun.

Seuraavaksi vuorossa ajatusaiheinen kirjoitelma, jälleen yllättäen mindfulnesiin liittyvä aihe.

//Nina

Kommentit