Ensimmäinen Styled by Nina-blogikirppis

Post in Finnish

Olen tässä menneiden viikkojen aikana ehtinyt paremmin kuin hyvin käydä kodin lähes kaikki kaapit läpi (niinkuin varmaan moni muukin) ja vaatekaapista löytyi sen verran ylimääräistä taravaa, että päätin vihdoinkin järkätä ensimmäisen virallisen blogikirpparin. Olen aina aiemmin myynyt ylimääräisiä/käyttämättömäksi jääneitä vaatteitani Porvoon kellarikirppiksessä, joka varmaankin on sekin joutunut pistämään ovet säppiin pandemian ajaksi. Olisin kenties vienyt nämä normaalioloissa jollekin Helsingin kirpputorille, mutta nyt näinä aikoina järkkään kirpparin näin virtuaalisesti. 

Kirpparin säännöt:

- Jos kiinnostut jostakin vaatteesta, otan mieluiten ensisijaisesti yhteydenotot vastaan sähköpostilla: sjostrom.nina@gmail.com. Toki voit myös laittaa blogini Facebookin kautta viestiä vaikka postauksen kommenttikenttään tai viestitoiminnolla.

- Vaatteita ei ensikädessä ns. huutokaupata vaan homma toimii kuin normaali kirppis, eli tässä näkyvä hinta on voimassaoleva hinta. Näihin lisään aina tiedot toimituskuluista perään, jotka perustuu Postin sivuilta löytyviin pakettien kokohintoihin. Postitusmaksu maksetaan oston yhteydessä ja ostajan suorituksen jälkeen  paketti lähetetään eteenpäin koti-osoitteeseesi (edullisempi 4,90€ paketti) tai lähimpään pakettiautomaattiin/postin konttoriin valintasi mukaan (5,90€ toimituskululla olevat paketit eli lähinnä kengät ja takit.) Pyydän huomioimaan että suurempaan pakettiin joka ei mene postilaatikkoon mahtuu mahdollisesti muitakin vaatteita jolloin ne pakataan samaan pakettiin jos sama ostaja ostaa enemmän kuin yhden vaatteen, ja postitusmaksu suoritetaan kerran.

- Maksusuoritus tulee tehdä Mobilepay:n avulla, jotta vältytään vaatteiden toimituksen tai noudon yhteyden lähikontakteilta. Mobilepayn voit ladata maksuttomasti puhelimeesi Googlen Play-kaupasta tai App-storesta. Annan omat maksutietoni eli puhelinnumeroni sitten kun kaupat tehdään.

Myyn vaatteita joustavasti, eli tällä kirpparilla ei ole ns.loppupäivää, mutta päivitän sitten myyntien yhteydessä onko vaatetta enää saatavilla joten kannattaa kurkata postausta reaaliajassa säännöllisesti😊 

Olen myös pyrkinyt pitämään kuvat mahdollisimman luonnollisina ja lisäksi ne on kuvattu päivänvalossa, jotta ne vastaa todellista kuntoa ja ulkonäköä. Olen myös pyrkinyt ilmoittaa mikäli vaatteessa on jokin puute.


Jane Norman leopardilaukku, melko vähän käytetty ja hyvässä kunnossa.

Hinta 10 € + toimitusmaksu 4,90€


Vaaleanpunainen bomber-takki, erittäin vähän käytetty, lähes uudenveroinen. Takki hieman haaleampi vaaleanpunainen väriltään todellisuudessa. Koko XS, hieman löysä malli joten menee hyvin S-kokoisellekin.

Hinta 15 € + toimitusmaksu 5,90€


Musta Zaran takki, joka on ikänsä puolesta hyvässä kunnossa. Huom. takin oikeanpuolimmaisen nappirivin keskimmäinen nappi puuttuu. Koko S.

Hinta 10€ + toimituskulut 5,90€


MYYTY Vaalean roosa takki, nahkajäljitelmää, silti pehmeä materiaali. Erittäin vähän käytetty ja hyvässä kunnossa. Koko M, mutta sopii hyvin S-kokoisellekin.

Hinta: 15 € + toimitusmaksu 5,90€




Tekoturkiskaulus leopardikuosilla.

Hinta 6 € + toimituskulu 4,90€



Kengät myötäpäivään vasemmalta oikealle (kaikki ovat kokoa 36)

1. Puuterinroosat nilkkurit korolla, vain muutamaan otteeseen käytetyt.

Hinta 15 € + toimituskulu 5,90€.

2. Mustat ballerinat, säilyneet hyvin ikäänsä nähden.

Hinta 6 € + toimitus 5,90€

3. Nudet platform-kengät, niin ikään hyvässä kunnossa ikäänsä nähden.

Hinta 6 € + toimitus 5,90€

4. Mokkaruskeat korolliset nilkkurit, ollut hieman käytössä mutta ei kovin paljon.

Hinta 15 € + toimitus 5,90 €

5. Mustat niitein koristellut korolliset sandaalit, olin näihin todella ihastunut kun ne hankin joten on tullut käytettyä ahkeraan muttei ole silti kuluneet ja näyttävät hyvältä vieläkin.

Hinta 12 € + toimitus 5,90€


Ruskea arkilaukku (vetoketjun 'veto-osa' irronnut muutoin on hyvässä kunnossa)

Hinta 6 € + toimitus 4,90€


Hot pinkki neule, tykkäsin tästä kovasti aikanaan mutta ei näy kulumisen merkkejä. Jäi värinsä puolesta vähän vähemmälle käytölle mutta väreistä pitävät tykkää tästä taatusti. Koko 36.

Hinta 8 € + toimitus 5,90€


Hennon roosa neule, tätäkin käytin jonkin verran aiemmin, saattaa näkyä pientä pintakulumaa neuleen rakenteessa muttei mitään suurempaa. Koko UK 8 / EUR 36.

Hinta 6 € + toimitus 4,90€


Glitter-juhlamekko, jonka väri on jotakuinkin metsän vihreän ja harmaan välimaastoa. Jonkin verran käytetty mutta ei näkyvästi käytön merkkejä. Koko 36.

Hinta 7 € + toimitus 4,90€


Hot pink mekko, tämä oli The juhlavaate jota käytin kyllä nuorempana paljon mutta on todella hyvänä pysynyt. Koko S.

Hinta 7 € plus toimitus 4,90€


Tykkäsin tästä bodysuitista tosi paljon mutta se on silti säilynyt yllättävän hyvin. Koko UK 8 / EUR 36/S.

Hinta 7 € + toimitus 4,90€


Harmaa hieman hopean sävyyn kiiltävä neule puolihihoilla. Tullut käytettyä kyllä mutta säilynyt hyvässä kunnossa. Koko XS mutta löysä malli.

Hinta 6 € + toimitus 4,90€



Merimies-kuosillinen paita, Koko S

Hinta 5 € + toimitus 4,90€

Hot pinkki midi-mittainen hame (ylempänä kuvassa) josta tykkäsin kovasti mutta hyvin säilynyt. Täydellinen kesävaate. Koko XS.

Hinta 6 € + toimitus 4,90€



Hennon vaaleanpunainen paita jossa puolihihat ja vetoketju edessä. Transparentit kohdat pitkin paitaa joten kannattaa käyttää alustopin kanssa. Koko M mutta sopii hyvin S-kokoisellekin.

Hinta 6 € + toimitus 4,90€

Laita rohkeasti viestiä sinua kiinnostavista vaatteista!

//Nina

Kommentit